MEDIA

Γιώργος Καράβας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με τα φρύδια της κοπέλας»

Γιώργος Καράβας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με τα φρύδια της κοπέλας»
Ο Γιώργος Καράβας μίλησε για τον νέο κύκλο του GNTM και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και η Σοφία Χαζτηπαντελή
instagram

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε για τον νέο κύκλο του GNTM, υπερασπίστηκε τη Σοφία Χατζηπαντελή για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται και απάντησε στην κριτική που του έγινε από τον Νίκο Αποστολόπουλο

Το μοντέλο αλλά και κριτής του GNTM, Γιώργος Καράβας μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα του «Happy Day» για τον νέο κύκλο του GNTM αλλά και για την κριτική που ασκήθηκε στην κριτή Σοφία Χατζηπαντελή και στον ίδιο.

Στην αρχή αναφέρθηκε για τη συμμετοχή γυναικών ποικίλων ηλικιών στο ριάλιτι μόδας και έδειξε ενθουσιασμένος για την πρώτη εικόνα που έχει από γυναίκες πιο μεγάλης ηλικίας. «Έχουμε κάνει αρκετά γυρίσματα, η ομάδα πάει καλά κι έχουμε δέσει. Έχουμε μια πολύ όμορφη χημεία. Θα δείτε κοπέλες από διάφορες ηλικίες, από 18 έως 88. Όταν είδα το τρέιλερ, δεν το περίμενα ότι θα έχουμε τόσο μεγάλη συμμετοχή από μεγαλύτερες ηλικίες. Μάλιστα, οι γυναίκες αυτές είναι σε πολύ καλό δρόμο», αναφέρει.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η νέα κριτής και μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή για τα έντονα φρύδια της, ο Καράβας πήρε θέση και την υπερασπίστηκε.

«Εγώ προσωπικά Σοφάκι τη λέω, μωρό μου τη λέω, όπως θες τη λέω. Κι εγώ έχω απορία πώς λένε τη Σοφία. Είναι ένα κορίτσι πολύ όμορφο, εμένα εξωτερικά μου αρέσει πολύ. Έχει έντονες απόψεις, τις οποίες και υποστηρίζει μέχρι τέλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με τα φρύδια της κοπέλας. Από τη στιγμή που αρέσουν στην ίδια, ποιος ο λόγος να ασχολούμαστε;», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον έδειξε άγνοια σχετικά με το περιστατικό που απέρριψαν την Ιωάννα Μπέλλα λόγω των προσθετικών παρεμβάσεων που είχε κάνει και ανέφερε ότι δεν ήταν σε εκείνον τον κύκλο του GNTM.

«Αυτά που θέλουμε, δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με την εξωτερική εμφάνιση, όσο με την προσωπικότητα και το πόσο πιστεύει μια γυναίκα στον εαυτό της και το βγάζει προς τα έξω. Εγώ δεν ήμουν στον κύκλο που απέρριψαν την Ιωάννα Μπέλλα και δεν το θυμάμαι κιόλας σαν συμβάν», είπε.

Τέλος ο Γιώργος Καράβας απάντησε στην κριτική που έχει δεχθεί στο παρελθόν από τον Νίκο Αποστολόπουλο ότι είναι «αγγούρι», υποστηρίζοντας πως: «Η καριέρα μου και το τι έχω κάνει βρίσκεται στο internet, με ένα απλό google μπορείς να το βρεις. Την αγάπη μου».