Άρης Σοϊλέδης: Η πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά τον τελικό του Survivor

Newsbomb

Instagram: soiledis11

Ο Άρης Σοϊλέδης μετά το πρώτο του βίντεο, προχώρησε και στην πρώτη του ανάρτηση μετά το τέλος του Survivor.

Ο Άρης μπορεί αγωνιστικά να ήταν ο καλύτερος παίκτης του φετινού Survivor, βάσει νικών, όμως δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο και να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, με το τηλεοπτικό κοινό να προτιμά τον Στάθη Σχίζα.

Βέβαια ο ποδοσφαιριστής, μπορεί να χαρακτηριστεί ως «νικητής», καθώς το χρηματικό έπαθλο που συγκέντρωσε στην παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο είναι εξωπραγματικό.

Ο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε πλέον στην καθημερινότητά του και μετά το πρώτο του story χθες (7/7) στο Instagram, το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7) έκανε και την πρώτη του ανάρτηση. Μεταξύ άλλων, ο Άρης μίλησε για την εμπειρία του, έδωσε συγχαρητήρια στον Στάθη, αλλά μίλησε και για τη γυναίκα του, Μαρία Αντωνά.

«Ένα υπέροχο ταξίδι που λέγεται SURVIVOR έφτασε στο τέλος του … Μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα .. Μου εδωσε πολλά και κυρίως μου χάρισε φίλους αληθινούς .. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον ΦΙΛΟ μου, Στάθη Σχίζα που κατάφερε να είναι ο νικητής …

Και να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στη ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, Μαρία Αντωνά.. που ήταν δίπλα μου και στήριγμα μου σε όλο αυτό το ταξίδι … επίσης την οικογένεια μου … τους φίλους μου … και ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που με την αγάπη σας με φτάσατε μέχρι τον τελικό», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του Άρης Σοϊλέδης.

Στην ανάρτησή του απάντησε και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά: «Καρδούλα μου πάντα δίπλα σου σε όλα είσαι #σαρωτικος #theone».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved