MEDIA

Μαρία Τζομπανάκη: «Πέρναγα ωραία στην Αμερική, αλλά όταν ήμουν εκεί ήθελα να έρθω εδώ.»

Μαρία Τζομπανάκη: «Πέρναγα ωραία στην Αμερική, αλλά όταν ήμουν εκεί ήθελα να έρθω εδώ.»
instagram

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τη Μαρία Τζομπανάκη.

Η Μαρία Τζομπανάκη ήταν μία από τους πρώτους καλεσμένους στην πρεμιέρα του «The 2Night Show», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός από τον «Σασμό» μίλησε για την επιλογή να μείνει στην Αμερική, την επιστροφή, τον γιο της αλλά και τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ως Καλλιόπη.

«Είναι ωραία η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπά τόσο πολύ την Κρήτη και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Πέρναγα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί ήθελα να έρθω εδώ. Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, από την αρχή μπαίνουν κάποιοι κώδικες και πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο όλα είναι να φύγω από την πατρίδα και μακριά από τον γιο μου. Εγώ ήμουν φίλη με τον Γιάννη, δεν έβλεπα τίποτα άλλο. Είδα έναν άντρα άλλης εποχής και μου άρεσε αυτό. Μου αρέσει που με προσέχει, με φροντίζει αλλά όχι ο ένας να είναι εξαρτημένος από τον άλλον και γι αυτό τον στηρίζω κι εγώ» ανέφερε για τον σύζυγό της.

Για τον γιό της στην πραγματική και στην τηλεοπτική ζωή, Ορφέα Αυγουστίδη μίλησε με συγκινητικά λόγια: «Είναι ένα καράβι που ποτέ δεν θα βουλιάξει. Θα συναντήσει μεγάλες φουρτούνες αλλά ποτέ δεν θα βουλιάξει ο Ορφέας. Καλός γονιός είναι αυτός που δίνει αυτό που πραγματικά χρειάζεται» τόνισε.

Για τον «Σασμό», τον οποίο το κοινό έχει αγαπήσει ανέφερε: «Αν ένα παιδί αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου επειδή έτσι του κάπνισε φυσικά και να τιμωρηθεί. Αν κλέψει το παιδί επειδή είναι τεμπέλης, έχει ευθύνη ο γονιός. Θεωρώ ότι οι γονείς παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στις μελλοντικές επιλογές των παιδιών του. Η επιτυχία είναι επειδή ασχολούμαστε με την σκοτεινή πλευρά της Κρήτης, που είναι γοητευτική. Είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί, το βιβλίο, το σενάριο, η παραγωγή... Η Καλλιόπη είναι πληθωρική σαν ρόλος, στη σειρά βάζω και δικές μου ατάκες. Είναι πολύ ωραίο αυτό. Αυτή η ελευθερία με τιμά».

Διαβάστε επίσης:

The 2night show: Πρεμιέρα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Οι καλεσμένοι και τα πρώτα λόγια

Τηλεθέαση - Σασμός: Το έκτακτο επεισόδιο έφερε την απόλυτη επιτυχία

Σασμός Spoiler: Η μεγάλη αποκάλυψη που αλλάζει όλα τα δεδομένα