MEDIA

Λάκης Γαβαλάς για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρω αν είναι καλό το ανορεξικό ή το plus size»

Λάκης Γαβαλάς για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρω αν είναι καλό το ανορεξικό ή το plus size»

Ο Λάκης Γαβαλάς έχει πάντα άποψη άλλες φορές θετική και άλλες φορές πιο «αιχμηρή» - Τα σχόλιά του για τα κιλά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου τα οποία έχουν σχολιαστεί αρκετά

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος σε εκδήλωση και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες. Εξέφρασε την άποψή του για το Love Island και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έχει σχολιαστεί αρκετά για το βάρος της.

«Καλέ δεν έχω δει τίποτα! Έχει αρχίσει το Love Island; Η Ηλιάνα είναι όμορφη! Έχουμε απελευθερωθεί με τα κιλά, δεν ξέρω αν είναι καλό το ανορεξικό ή το plus size. Έχω μπερδευτεί πραγματικά. Είτε ένας άνθρωπος είναι αδύνατος είτε ευτραφής ή κοντός ή ψηλός, να είναι υπέροχο να αισθάνεται αυτοπεποίθηση αλλά μη το διαφημίζουμε και πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, τονίζοντας ότι τα άκρα δεν πρέπει να αναδεικνύονται στην τηλεόραση.

Φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη την πρωήν κριτή του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή, δείχνοντας την αδιαφορία του για την αποχώρησή της από το ριάλιτι.

«Δεν θα βγάλω μαντήλι να κλάψω για την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή από το GNTM», σχολίασε ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας

Διαβάστε επίσης:

Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Αυτό είναι έγκλημα. Το καταδικάζω»

H απάντηση Γαβαλά στην Πατούλη: «Aν θεωρεί το GNTM σκουπίδι να βγει με ένα φαράσι και μια σκούπα»

Το body shaming στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι απαράδεκτο: Ακούει το Twitter