MEDIA

Η κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Φωτογραφία αρχείου / InTime

-Τριπλή δημοσιογραφική αποστολή των καναλιών COSMOTE SPORT στη Γερμανία

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ευρωπαϊκό του «ταξίδι» στους ομίλους του UEFA Europa League, με αποκλειστικό προορισμό την COSMOTE TV. Επόμενος σταθμός των «ερυθρόλευκων» είναι η Γερμανία, όπου την Πέμπτη 27/10 (22.00, COSMOTE SPORT 2HD) θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο και αήττητη Φράιμπουργκ του πολύπειρου Κρίστιαν Στράιχ. Στόχος της ομάδας του Μίτσελ είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τη φέρει πιο κοντά στην 3η θέση του ομίλου, χαρίζοντάς της την πολυπόθητη πρόκριση στο UEFA Europa Conference League.

Η δράση στα κανάλια COSMOTE SPORT δεν σταματά εδώ. Εκτός από τον αγώνα των Πειραιωτών, την Πέμπτη 27/10, το αθλητικό πρόγραμμα μεταδόσεων περιλαμβάνει 12 ακόμη ματς από την 5η αγωνιστική των UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League.

Τον παλμό της ημέρας θα μεταφέρει η πολύπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV, μέσα από πλούσιο υλικό και ρεπορτάζ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη κάθε παιχνιδιού.

UEFA Europa League

Στον άλλο αγώνα του 7ου ομίλου, η γαλλική Ναντ υποδέχεται στην έδρα της την Κάραμπαγκ, η οποία με νίκη «σφραγίζει» το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης (22.00, COSMOTE SPORT 3HD).

Στον 5ο όμιλο η αήττητη Ρεάλ Σοσιεδάδ ταξιδεύει στην Κύπρο για το ματς με την «ουραγό» Ομόνοια (22.00, COSMOTE SPORT 5HD). Την ίδια ώρα στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες απέναντι στη Σέριφ (22.00, COSMOTE SPORT 4HD & COSMOTE SPORT 4K), για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση. Στον 2ο όμιλο, Φενέρμπαχτσε και Ρεν «κονταροχτυπιούνται» σε ένα ντέρμπι κορυφής, με τον νικητή να μένει μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα (19.45, COSMOTE SPORT 4HD).

Από τους πιο σημαντικούς αγώνες της αγωνιστικής ξεχωρίζει το παιχνίδι PSV Αϊντχόβεν-Άρσεναλ (19.45, COSMOTE SPORT 3HD), που βρίσκει τους «κανονιέρηδες» με το απόλυτο 4/4 στο 1ο γκρουπ και τους Ολλανδούς να μάχονται για τη δεύτερη θέση. Η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Μπέτις στην προηγούμενη αγωνιστική και «παίζει τα ρέστα της» στη Φινλανδία κόντρα στην Ελσίνκι (22.00, COSMOTE SPORT 7HD).

Η Μπράγκα προέρχεται από ένα αμφίρροπο ματς (3-3 με Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ) και συγκρούεται εκτός έδρας με την Ουνιόν Βερολίνου, με φόντο τη δεύτερη θέση (19.45, COSMOTE SPORT 7HD). Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο 6ος όμιλος, όπου υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία ανάμεσα σε όλες τις ομάδες (Φέγενορντ-Μίντιλαντ-Λάτσιο-Στουρμ Γκρατς), γεγονός που αφήνει όλα τα σενάρια πιθανά για τη συνέχεια.

UEFA Europa Conference League

Αφού συνέτριψε τη Χαρτς με 5-1 στην Ιταλία, η Φιορεντίνα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις εντός έδρας, αυτήν τη φορά απέναντι στην πρώτη και αήττητη Μπασάκσεχιρ (19.45, COSMOTE SPORT 8HD). Η Παρτίζαν φιλοξενείται στο σπίτι της Νις και με νίκη προκρίνεται και μαθηματικά ως πρώτη του 4ου γκρουπ (19.45, COSMOTE SPORT 9HD), ενώ η Τζουργκάρντεν θα επισκεφτεί τη Νορβηγία και την «Πόλη των Ρόδων» για την αναμέτρηση με τη Μόλντε (22.00, COSMOTE SPORT 9HD).

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα συνοδεύσει τον Ολυμπιακό και σε αυτό το «ταξίδι» με τριπλή δημοσιογραφική αποστολή στη Γερμανία. Πριν από τη σέντρα του κρίσιμου ματς, η ειδική pregame εκπομπή (Πέμπτη 27/10, 21.00, COSMOTE SPORT 2HD) θα μεταφέρει τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της ελληνικής ομάδας. Πιστό στο ραντεβού του με τους φαν του ποδοσφαίρου, το «European Football Show» (18.30, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα θα βρίσκεται στις «επάλξεις», μεταφέροντας όλο το ρεπορτάζ από την αγωνιστική δράση της ημέρας. Στο πλαίσιο της εκπομπής θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις του Μίτσελ και των παικτών του. Το «European Football Show» θα επιστρέψει τα μεσάνυχτα με τα καλύτερα στιγμιότυπα, το ρεπορτάζ και την ψηφιακή ανάλυση των αγώνων της ημέρας.

Η εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» με τον Τόλη Χριστοφοράκη (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) θα «ξεναγήσει» τους τηλεθεατές της COSMOTE TV στα ευρωπαϊκά γήπεδα, παρουσιάζοντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας από το UEFA Europa League και το UEFA Conference League.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 27/10:

UEFA Europa League

Όμιλος

Παιχνίδι

Ώρα

Κανάλι

7ος

Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός

22.00

COSMOTE SPORT 2HD

Ναντ-Καραμπάγκ

22.00

COSMOTE SPORT 3HD

1ος

PSV Αϊντχόβεν-Άρσεναλ

19.45

COSMOTE SPORT 3HD

2ος

Φενέρμπαχτσε-Ρεν

19.45

COSMOTE SPORT 4HD

3ος

Ελσίνκι-Ρόμα

22.00

COSMOTE SPORT 7HD

4ος

Ουνιόν Βερολίνου-Μπράγκα

19.45

COSMOTE SPORT 7HD

5ος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σέριφ Τιρασπόλ

22.00

COSMOTE SPORT 4HD & COSMOTE SPORT 4K

Ομόνοια-Ρεάλ Σοσιεδάδ

22.00

COSMOTE SPORT 5HD

6ος

Λάτσιο-Μίντιλαντ

19.45

COSMOTE SPORT 5HD

Στουρμ Γκρατς-Φέγενορντ

22.00

COSMOTE SPORT 8HD

UEFA Europa Conference League

Όμιλος

Παιχνίδι

Ώρα

Κανάλι

1ος

Φιορεντίνα-Μπασάκσεχιρ

19.45

COSMOTE SPORT 8HD

4ος

Νις-Παρτίζαν

19.45

COSMOTE SPORT 9HD

6ος

Μόλντε-Τζουργκάρντεν

22.00

COSMOTE SPORT 9HD