ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το «Maestro» μπήκε και επίσημα στον κατάλογο του Netflix

Maestro Netflix
Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κλέλια Ανδριολάτου
Αρχείο Newsbomb.gr

To «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στις 19 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ στις αρχές του 2023 θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως. 

To Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μπήκε και επίσημα στον κατάλογο του Netflix. Στη σελίδα της σειράς, οι συνδρομητές μπορούν να διαβάσουν μια σύντομη περιγραφή και να πατήσουν το κουμπί της «Υπενθύμισης» για τη μεγάλη πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Δεκεμβρίου σε Ελλάδα και Κύπρο.

«Ένας καθηγητής μουσικής πηγαίνει να διευθύνει ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό νησί, όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα απροσδόκητο ειδύλλιο και στα προβλήματα των ντόπιων», διαβάζουμε στη σύνοψη του Netflix.

To Maestro μπήκε στον κατάλογο του Netflix
To Maestro μπήκε στον κατάλογο του Netflix


Yπενθυμίζουμε ότι στις 8 Νοεμβρίου το Netflix ανακοίνωσε επίσημα ότι απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα του Maestro και έτσι έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στον «γίγαντα του streaming».

Στην πρώτη του ανακοίνωση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο άνθρωπος ορχήστρα θα λέγαμε, καθώς πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί, υπογράφει το σενάριο, τη μουσική επιμέλεια (αν ξεχνάμε και κάτι άλλο, ας μας συγχωρήσει), δήλωσε:«Κρατάω το Maestro πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και
χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix.
Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε επίσης ότι ετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν της σειράς, ενώ για την ένταξη στο Netflix δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτή την εξέλιξη. Είναι κάτι που ήθελα και για το οποίο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και δύο χρόνια»

Ευχήθηκε δε τον δρόμο που άνοιξε στο Netflix το «Maestro», να τον ακολουθήσουν κι άλλες ελληνικές σειρές: «Είμαι χαρούμενος, γιατί είναι η πρώτη ελληνική σειρά, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα, φτιαγμένη από Έλληνες. Γίνεται να μην χαρώ; Ελπίζω αυτό να αποτελέσει μια καλή αρχή και να ακολουθήσουν και άλλα σήριαλ».


Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε επίσης

Maestro: Τι κρύβει ο Ορέστης – Έρχονται αποκαλύψεις για τη ζωή του

Maestro: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη – 4 λόγοι που κέρδισε το Netflix

Το «Έτερος Εγώ» και άλλες 4 σειρές που άξιζαν μια θέση στο Netflix

Στο Netflix έχουν χιούμορ: Η «αγγελία» σε εφημερίδα για το Maestro

«Maestro»: Πήρε τα δικαιώματα το Netflix – Τα πρώτα λόγια Παπακαλιάτη