Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Maestro: Τι κρύβει ο Ορέστης – Έρχονται αποκαλύψεις για τη ζωή του

Κατερίνα Θεοδωροπούλου Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Το έκτο από τα εννέα επεισόδια της σειράς «Maestro» θα δούμε την ερχόμενη Πέμπτη, στις 22.40, στο MEGA.

Με τίτλο «Μουσικές Καρέκλες», θα παρακολουθήσουμε στοιχεία από τη ζωή του Ορέστη, που μέχρι τώρα κρατούσε καλά κρυμμένα.

Η άφιξη της Αλεξάνδρας ταράζει όλες τις ισορροπίες και γίνεται αφορμή για να ξεδιπλωθεί ένας αλλόκοτος κόσμος που κρύβει μυστικά από το παρελθόν. Η εμφάνιση της μυστηριώδους γυναίκας στο νησί, καθώς και η σχέση της με τον Ορέστη, γίνεται γρήγορα γνωστή στους κατοίκους. Ο ερχομός της φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ορέστη και τσακίζει την ερωτευμένη Κλέλια. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται.

Όπως βλέπουμε στο trailer, που βρίσκεται ήδη στον αέρα, ο Ορέστης θέλει να ξεχάσει το παρελθόν του. «Εξαφανίστηκα όσο πιο μακριά σου γίνεται», ακούγεται να λέει. Την ίδια στιγμή προσπαθεί να εξηγήσει στην πληγωμένη Κλέλια τι συμβαίνει, λέγοντάς της ότι της χρωστά εξηγήσεις. «Είναι μπερδεμένη ιστορία, έχει τελειώσει», της λέει όμως εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει τίποτα και ξεσπά σε κλάματα. Ο πατέρας της, Φάνης, προειδοποιεί τον Ορέστη να μείνει μακριά από την κόρη του.

Η Αλεξάνδρα καταλαβαίνει από την πρώτη στιγμή ότι ο Ορέστης είναι ερωτευμένος με την Κλέλια και αυτό δεν της αρέσει καθόλου. «Σε έσωσα μία εποχή που είχες ανάγκη» του λέει φανερώνοντας ότι έχει επιστρέψει για να πάρει αυτό που θέλει. Στο έκτο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε και σκηνές από το παρελθόν του πρωταγωνιστή μας για να καταλάβουμε πώς έφτασε στο σήμερα. Να σημειωθεί ότι θα δούμε και τους ταλαντούχους Χρήστο Λούλη, Αλέξανδρο Μυλωνά, Άλκηστις Πουλοπούλου, σε ρόλους γκεστ.

Φυσικά, οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης, θα καθηλώσουν και πάλι με τις ερμηνείες τους σε ένα επεισόδιο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο για τη συνέχεια της σειράς.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube