MEDIA

Ντόρα Κουτροκόη: Εκτός εκπομπής ΣΚΑΪ - «Αντίο» Οικονόμου, Παυλόπουλου

Ντόρα Κουτροκόη: Εκτός εκπομπής ΣΚΑΪ - «Αντίο» Οικονόμου, Παυλόπουλου
Τι είπαν Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη
Glomex/ΣΚΑΪ

«Είμαστε οι δυο μας σήμερα», ανέφεραν στο ξεκίνημα της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος και ευχαρίστησαν τη Ντόρα Κουτροκόη για τη συνεργασία τους στον ΣΚΑΪ

Η φημολογία ότι η Ντόρα Κουτροκόη αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» φαίνεται πως επιβεβαιώνεται. Κι αυτό γιατί η δημοσιογράφος δεν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής το πρωί της Παρασκευής με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο να το ανακοινώνουν.

«Είμαστε οι δυο μας σήμερα», ανέφεραν στο ξεκίνημα της εκπομπής λίγο πριν από τις 06:00 και συνέχισαν «η συνάδελφος Ντόρα Κουτροκόη δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής. Εχει ολοκληρώσει τη συνεργασία με την εκπομπή. Την ευχαριστούμε για το διάστημα που ήταν εδώ και να της ευχηθούμε τα καλύτερα για τα σχέδια της».

Την εξέλιξη αυτή αποκάλυψαν από την Πέμπτη τηλεοπτικές εκπομπές και είναι χαρακτηριστικό πως στο «Happy Day» αναφέρθηκε ότι δεν θα απορροφηθεί σε κάποια άλλη εκπομπή του σταθμού. Σύμφωνα με το «Mega Καλημέρα», ο σταθμός του Φαλήρου της έχει κάνει τρεις προτάσεις, μεταξύ των οποίων είναι να αναλάβει την παρουσίαση κάποιου δελτίου ειδήσεων ή να προστεθεί στο δυναμικό της εκπομπής «Δεκατιανοί», αλλά η ίδια δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι στιγμής σε κάποια από αυτές.