MEDIA

Πόπη Τσαπανίδου: Ο Νίκος Στραβελάκης ο πιθανός αντικαταστάτης στο OPEN

Πόπη Τσαπανίδου: Ο Νίκος Στραβελάκης ο πιθανός αντικαταστάτης στο OPEN
Πόπη Τσαπανίδου
Intime / φωτογραφία αρχείου

H Πόπη Τσαπανίδου αναλαμβάνει τη θέση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σαν «βόμβα» έσκασε, το μεσημέρι της Τετάρτης, η είδηση ότι η Πόπη Τσαπανίδου παραιτείται από το OPEN. Στην ανακοίνωση του καναλιού τονίστηκε ότι η αποχώρηση αφορά σε προσωπικούς της λόγους.

«Το ΟΡΕΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραιτείται για προσωπικούς λόγους. Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της», αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστή η είδηση ότι η Πόπη Τσαπανίδου αναλαμβάνει τη θέση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ενώ με ένα μακροσκελές κείμενο στα social media η ίδια εξήγησε το πώς οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, έγραψε: «Παραιτήθηκα – αιφνιδιαστικά ομολογώ- από ένα κανάλι που με εμπιστεύτηκε για την θέση της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η ίδια είχε ζητήσει να βρίσκεται εκτός δελτίου για δύο εβδομάδες προκειμένου να περάσει τις γιορτές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τα στελέχη σεβάστηκαν την επιθυμία της, χωρίς να γνωρίζουν το τι θα ακολουθήσει.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτή τη στιγμή οι ιθύνοντες του OPEN αναζητούν την πιο ασφαλή λύση για την αντικατάστασή της. Θεωρούν ότι το πρόσωπο που θα αναλάβει το τιμόνι του κεντρικού δελτίου πρέπει να είναι από το ίδιο τον σταθμό και όχι -στα μέσα της χρονιάς- να υπάρξει νέα άφιξη.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και, όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Στραβελάκης είναι η καλύτερη επιλογή. Δημοσιογράφος με μακρά πορεία στο χώρο, με εμπειρία στα δελτία ειδήσεων και αντανακλαστικά στα θέματα της επικαιρότητας, ο δημοσιογράφος αναμένεται να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 18.45.

Όσον αφορά στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου τα Σαββατοκύριακα, κάποιο πρόσωπο από τα υπάρχοντα της δημοσιογραφικής ομάδας θα πάρει τη σκυτάλη. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς ο Τσίπρας κατέληξε στην Τσαπανίδου – Το παρασκήνιο της επιλογής

Το πρώτο μήνυμα της Πόπης Τσαπανίδου μετά την παραίτηση από το Open - «Γιατί τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Οικονόμου για Τσαπανίδου: Να συμβάλλει στην πολιτική με επιχειρήματα