Σασμός: Ο Σταύρος κρατά την Αργυρώ «στο χέρι» - Με τι την απειλεί

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Alpha TV

Έπειτα από τρεισήμισι εβδομάδες απουσίας από την τηλεοπτική πραγματικότητα, η σειρά του ALPHA «Σασμός» θα επιστρέψει με νέα επεισόδια τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Η παραγωγή μυθοπλασίας, που αγαπήθηκε όσο λίγες και όπως όλα δείχνουν θα πάρει το πράσινο φως για τρίτη χρονιά, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους φανατικούς θαυμαστές της.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων στον Σασμό, θα βρεθεί ο Αστέρης με την Αργυρώ, η οποία δέχεται μεγάλη ψυχολογική πίεση από τον άντρα της Σταύρο. Ο τελευταίος δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Αργυρώ τον εγκαταλείπει και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να την φέρει πίσω και να την «πονέσει».

Έτσι, θα δούμε τον Σταύρο να βάζει φωτογράφο και να παρακολουθεί την Αργυρώ για να του δώσει στοιχεία. Όταν παίρνει στα χέρια του στιγμιότυπα της γυναίκας του με τον Αστέρη, ο πρώτος απειλεί πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεων τους. Η Στέλλα, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, προειδοποιεί την Αργυρώ για όσα ετοιμάζει ο Σταύρος κι εκείνη αντιδρά απρόβλεπτα καθώς δεν αντέχει άλλο αυτό που ζει.

Να σημειωθεί ότι στα νέα επεισόδια η ηρωίδα θα μάθει όλη την αλήθεια για το νεφρό που της έδωσε ο Αστέρης. Αυτή η εξέλιξη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη μεταξύ τους σχέση. Μία ακόμη αποκάλυψη που αφορά στο εν λόγω ζευγάρι θα είναι όταν η Αργυρώ πει στον Αστέρη ότι ο Πετρής είναι γιος του. Όλα αυτά μαζί θα τους οδηγήσουν ξανά στον δρόμο της αγάπης, που δεν θα είναι εύκολος καθώς οι αντιδράσεις θα είναι πολλές.

Ο Παύλος, όπως είναι φυσικό, θα είναι από τα πρόσωπα που θα αντιδράσουν στην εν λόγω επανασύνδεση… όμως όχι για πολύ! Όσο κι αν προσπαθεί να κρύψει αυτό που νιώθει, γνωρίζει ότι ο Αστέρης του έσωσε τη ζωή και θα του χρωστά για πάντα πολλά.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved