MEDIA

Ποιες παρουσιάστριες επιστρέφουν στην TV

Ποιες παρουσιάστριες επιστρέφουν στην TV
Pixabay

Οι επιστροφές γνωστών τηλεπαρουσιαστριών είναι γεγονός - Ποιες θα δούμε στις οθόνες μας και με τι εκπομπές 

Το δεύτερο μισό της σεζόν έχει ξεκινήσει και, το επόμενο διάστημα, η μικρή οθόνη θα πλημμυρίσει από πρεμιέρες. Μαζί με τις νέες εκπομπές όμως θα δούμε και αγαπημένα πρόσωπα να επιστρέφουν.

Μία από τις επιστροφές θα είναι εκείνη της Κατερίνας Καραβάτου. Η ξανθιά παρουσιάστρια, που πέρσι είχε βρεθεί στο MEGA-στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και το πρώτο μισό απείχε, θα βρεθεί στο τιμόνι του «My style rocks». Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 16 Ιανουαρίου και είναι η πρώτη φορά που η ίδια θα βρεθεί σε ένα τέτοιο πρότζεκτ. «Είμαι πολύ χαρούμενη που το νέο μου αυτό ξεκίνημα γίνεται μέσα από ένα τόσο δημοφιλές σόου στον ΣΚΑΙ και μου δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσω κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ όσα έχω κάνει μέχρι τώρα! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να γεμίσουμε τα απογεύματα των τηλεθεατών με στυλ, άποψη, προκλήσεις και χαρά!», ήταν οι πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του σταθμού.

Κατερίνα Καραβάτου

Ενδιαφέρουσες αφίξεις θα έχουμε και στον ΑΝΤ1. Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου συζητούν με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Οι επαφές βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο και είναι θέμα χρόνο να πέσουν οι υπογραφές. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που έχει συνδέσει το όνομά της με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, ετοιμάζεται να επιστρέψει και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Οι συζητήσεις αφορούν σε διάφορα πρότζεκτ καθώς οι άνθρωποι του καναλιού αναγνωρίζουν τις ικανότητες της και το ταλέντο που έχει να ισορροπεί ανάμεσα στην ενημέρωση και τις κοινωνικές εκπομπές. Να σημειωθεί ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου κατέκτησε μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των τηλεθεατών μέσα από την εκπομπή «Πάμε Πακέτο». Συνεπώς είναι πολύ πιθανό να αναλάβει κάτι παρόμοιο.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Στο «μέτωπο» του ΑΝΤ1 θα βρεθεί και η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια, που επέστρεψε μετά από ένα διάστημα αποχής την περσινή σεζόν στο MEGA, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα αναλάβει εκπομπή με τον Νικόλα Ράπτη. Πρόκειται για ένα φορμάτ με τις καλύτερες στιγμές του καναλιού στην 30ετη πορεία του, με επικρατέστερο τίτλο «ΑΝΤ1 flashback». Τα επεισόδια θα είναι θεματικά και θα αφορούν σε ενότητες όπως τα πιο μεγάλα σόου, οι πιο αστείες στιγμές, ενώ θα περιλαμβάνει και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των προγραμμάτων του ΑΝΤ1.

Μαρία Ηλιάκη

Τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μετά το πρόωρο τέλος του «Love Island» στο ΣΚΑΪ, φήμες ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μένει εκτός τηλεοπτικής αρένας. Τα δεδομένα, όμως, αλλάζουν και το μοντέλο βρίσκεται σε συζητήσεις για το «My style rocks». Η πρόταση αφορά στην κριτική επιτροπή χωρίς όμως ακόμη να έχουν «πέσει οι υπογραφές». Άμεσα θα ληφθούν οι αποφάσεις, καθώς το ριάλιτι μόδας ξεκινά στις 16 Ιανουαρίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Διαβάστε επίσης:

Παρουσιάστριες σε ρόλο ηθοποιών: Από τη Φαίη Σκορδά στην Τσαπανίδου

Τέσσερις παρουσιάστριες που συζητιούνται… διά της απουσίας τους

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις τρεις παρουσιάστριες των Oscars 2022