MEDIA

Survivor All Star: Σαρώνει στην τηλεθέαση – Τα νούμερα που έκανε όλη την εβδομάδα

Survivor All Star: Σαρώνει στην τηλεθέαση – Τα νούμερα που έκανε όλη την εβδομάδα

Πολύ ανεβασμένα σε σχέση με πέρσι είναι τα νούμερα του Survivor All Star.

Μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης σημειώνει το Survivor All Star. Συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του, έκανε 40,3%, ενώ ακολούθησαν τη Δευτέρα 34,3%, την Τρίτη 34,7% και την Τετάρτη 32%.

Το αντίστοιχο περσινό ποσοστό τηλεθέασης της πρεμιέρας του ριάλιτι επιβίωσης ήταν 28,1%, και ο μέσος όρος της πρώτης εβδομάδας στο 21%.

Survivor All Star: Νέοι παίκτες, αποχωρήσεις και έντονος ανταγωνισμός

Το Survivor All Star ήταν ένα από τα προγράμματα που περίμεναν άπαντες με ανυπομονησία. Κυρίως για τα ονόματα των παικτών που ήταν έτοιμοι να μπουν στο παιχνίδι. Εν τέλει, υπήρξαν αρκετές ηχηρές απουσίες όπως αυτή του Γιώργου Αγγελόπουλου και αυτή του Τριαντάφυλλου, αλλά η πρώτη εβδομάδα έδειξε θετικά δείγματα γραφής για τον ΣΚΑΪ. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι τι θα γίνει από τις 16 Ιανουαρίου κι έπειτα, όταν θα μπουν στο «παιχνίδι» οι σειρές μυθοπλασίας που είχαν σταματήσει την προβολή τους την περίοδο των γιορτών αλλά και το Master Chef.

Ήδη το Star έχει ξεκινήσει να μην προβάλει στις εκπομπές του αρκετά πλάνα του Survivor, «ανεβάζοντας» προφανώς το δικό του προϊόν που είναι το μαγειρικό ριάλιτι. Τα υπόλοιπα κανάλια εξαρχής πόνταραν πολλά στις επιτυχημένες σειρές τους, όπως ο «Σασμός», η «Γη της Ελιάς» και οι «Παγιδευμένοι». Μπροστά στον ανταγωνισμό, λοιπόν, το ριάλιτι επιβίωσης καλείται να αντέξει σε επίπεδα τηλεθέασης και ήδη υπάρχουν εξελίξεις που δείχνουν ότι θα αρχίσουν να υπάρχουν περισσότερες εκπλήξεις, ίντριγκα και ανατροπές για να αυξηθεί το ενδιαφέρον των θεατών.

Αυτό φάνηκε κι από την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση του παιχνιδιού, της Βρισηίδας Ανδριώτου, αλλά και την επόμενη ημέρα στον Άγιο Δομίνικο και το πώς θα διαχειριστεί την απουσία της ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας. Άλλωστε το θέμα με τα… ζευγάρια στο Survivor είναι από αυτά που ιντριγκάρει το κοινό, αφού μεγάλο ενδιαφέρον δίνεται στη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου, που φέρονται να χώρισαν λίγο πριν μπουν στο παιχνίδι, αλλά και του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που τα βρήκαν μέσα σε αυτό στον προτελευταίο κύκλο.

Η Μαριαλένα, βέβαια, είναι ένα από τα ονόματα που έχουν έρθει στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες καθώς φημολογείται πως θέλει κι αυτή να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν σε πρωινή εκπομπή, η παραγωγή καταβάλει προσπάθειες για να τη μεταπείσει, αφού τη θεωρεί ένα από τα δυνατά «χαρτιά» και δεν θέλει να τη χάσει τόσο νωρίς. Εκτός αυτού, έχει να διαχειριστεί και τις εισόδους παικτών, όπου κι εκεί υπάρχει αρκετή φημολογία.

«Κλειδωμένη» πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Γιώργου Κόρομι στο παιχνίδι, όπως και αυτή της Χριστίνας Κεφαλά. Οι τελευταίες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν πως ένας ακόμα παλιός παίκτης είναι έτοιμος να μπει στο Survivor All Star. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιωρίκα Πιλίδη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην πάλη, που αναγκάστηκε να φύγει στον τελευταίο κύκλο λόγω προβλημάτων υγείας, φαίνεται να τα έχει αφήσει όλα πίσω και να είναι έτοιμος να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο έτσι ώστε να διεκδικήσει ακόμα και το έπαθλο.

Σε κάθε περίπτωση, από το επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star που θα προβληθεί την Κυριακή (15/1), αναμένεται να δούμε αρκετές ανατροπές και να πάρουμε μια πρώτη «γεύση» για το προς τα πού κινείται το παιχνίδι. Οι παίκτες της ομάδας που θα κερδίσει το αγώνισμα, πάντως, θα πάρουν γεύση από… λουκουμάδες με μέλι, αφού αυτό θα είναι ένα από τα έπαθλα που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor: Οι κόντρες που έβαλαν «φωτιά» την εβδομάδα που μας πέρασε

Survivor All Star: Νέοι παίκτες, αποχωρήσεις και έντονος ανταγωνισμός

Survivor All Star: Τα πρώτα στατιστικά των παικτών – Έκπληξη ο κορυφαίος