GOSSIP

Βρισηίδα Ανδριώτου: Τι είπε για το Survivor All Star και τη Μαίη Εμμανουηλίδου

Βρισηίδα Ανδριώτου
Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για το Survivor All Star

«Είμαι πολύ επιλεκτική με ποιους μιλάω μετά το παιχνίδι και είναι λίγα τα άτομα», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου για το Survivor All Star

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έδωσε την απάντησή της στις αναφορές που έκανε η Μαίη Εμμανουηλίδου τόσο για την ίδια όσο και για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Βρισηίδα Ανδριώτου, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στις αναφορές της Μαίης Εμμανουηλίδου και ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν σχέσεις.

«Είμαι πολύ επιλεκτική με ποιους μιλάω μετά το παιχνίδι και είναι λίγα τα άτομα. Μάλλον είναι σε άλλο hashtag #Survivor η Μαίη, γιατί από τα σχόλια φαίνεται πως ο Σπύρος Μαρτίκας έχει πάρα πολύ κοινό. Δεν ξέρω πού αναφέρεται», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, συμπλήρωσε: «Όλοι έχουμε fans και haters, το έχουμε αποδεχτεί, αλλά ο Σπύρος όπως φαίνεται από τον κόσμο, έχει μείνει 12 φορές και θα ξαναμείνει πολλές φορές. Έχει πάρα πολύ κόσμο».

Ακόμη η Βρισηίδα Ανδριώτου πρόσθεσε στο ερώτημα γιατί δεν μιλά με τη Μαίη Εμμανουηλίδου: «Είχαν γίνει πολλά με τη Μαίη που δεν θέλω να αναφέρω, γιατί δεν έχω και αποδείξεις, οπότε θα βγω πάλι εγώ η κακιά. Είμαι πολύ επιλεκτική με ποιους μιλάω από το παιχνίδι».

Σχετικές ειδήσεις

Αλέξης Παππάς σε Τζέιμς Καφετζή: «Τραβάς την προσοχή για να μπεις στο Survivor»

Survivor All Star Spoiler 22/1: Εκτός αγώνων ξανά η Δαλάκα με απόφαση γιατρών

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ξέσπασε σε κλάματα για την αποχώρησή της από το Survivor All Star