MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Ποιοι παίκτες μπαίνουν την Κυριακή - Τι θα γίνει με Καρολίνα-Πρίαμο

Survivor All Star Spoiler: Ποιοι παίκτες μπαίνουν την Κυριακή - Τι θα γίνει με Καρολίνα-Πρίαμο

Εξελίξεις και αλλαγές στο Survivor All Star. Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες και πώς διαμορφώνονται οι ομάδες.

Τρεις νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι, δύο για την ομάδα των Μπλε και ένας για την ομάδα των Κόκκινων.

Τα ονόματα που ακούστηκαν περισσότερο ήταν εκείνα των Κόρομι, Σταμούλη και Κολοβού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα spoiler που κυκλοφορούν αυτοί οι τρεις θα μπουν στο Survivor All Star.

Ο Γιώργος Κόρομι θα φορέσει το κόκκινο περιβραχιόνιο και εντάσσεται στην ομάδα των Διασήμων. Από την άλλη, ο Κρις Σταμούλης και η Ρία Κολοβού βάζουν τη μπλε μπαντάνα και μπαίνουν στην ομάδα των Μαχητών.

Ο Γιώργος Λιανός σχολιάζοντας σήμερα τις τελευταίες εξελίξεις είπε ότι «οι παίκτες είναι έμπειροι και ξέρουν πότε γράφει μια κάμερα και πότε όχι, επομένως αν θέλουν να κρύψουν κάτι το κάνουν».

Είπε, επίσης, ότι το νησί είναι το κατάλληλο μέρος για να ερωτευτεί κανείς.

Αναμένεται, λοιπόν, να δούμε τις εξελίξεις της Κυριακής και για το θέμα που έχει προκύψει με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο.

Νωρίτερα, τα τελευταία γεγονότα σχολίασε στον ΣΚΑΪ και ο Μπο, ο οποίος μετά από αυτά που είδε δήλωσε μέσα από την εκπομπή ότι είναι πλέον «πρώην» σύντροφος της Καρολίνας.

Ο Μπο αποκάλυψε πως του είχε πει ο Μάριος ότι θα προσέχει εκείνος την Καρολίνα. «Νόμιζα ότι είχε μπέσα», είπε χαρακτηριστικά για τον Μάριο και συμπλήρωσε ότι «το ''ήταν'' ταιριάζει πολύ στη σχέση μου με την Καρολίνα».

«Ο Μάριος ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή», ανέφερε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε ότι «εχθές άκουσα κάποια πράγματα, αλλά ήμουν σίγουρος ότι την προσέχει όπως μου είπε και ότι δεν θα το έκανε ποτέ η Καρολίνα. Αυτό το παιδί που άφησα στην Ατζούν Media δεν είναι το ίδιο παιδί με αυτό που βλέπω τώρα.»

Όπως αναφέρει ο Μπο, η Καρολίνα δήλωνε ότι ήταν πολύ ερωτευμένη, ωστόσο δεν αφήνει κανένα περιθώριο να πρόκειται για παρεξήγηση. «Είναι ξεκάθαρο το είδα με τα μάτια μου. Δεν ένιωσα πολύ ωραία. Νιώθω ότι είναι ένα τεράστιο λάθος προς τον εαυτό τους πάνω απ' όλα γιατί δεν σεβάστηκαν τους ανθρώπους που άφησαν πίσω, την οικογένειά τους. Η οικογένειά της δεν μπορεί να το πιστέψει. Είναι σοκαρισμένοι. Εμείς ενάμιση μήνα είχαμε κάτι και τελείωσε. Είτε έτσι είτε αλλιώς τελείωσε.»

Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στην Καρολίνα, ωστόσο θα ήθελε να ακούσει μια εξήγηση.

«Πριν μια βδομάδα κάναμε εκστρατεία για να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας, ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα. Το θεωρώ προσβλητικό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Θα ήθελα να ακούσω τι έχει να μου πει από περιέργεια. Δεν θα της δώσω δεύτερη ευκαιρία. Δεν θέλω να γεμίζω με μίσος, είναι ένα λάθος που έκανε ένας άνθρωπος. Όταν γυρίσει και δει το πλάνο θα μου πει τι; Ότι δεν είναι αυτό που νομίζω;»

Ο Μπο είπε επίσης ότι μίλησε με την σύντροφο του Μάριου και είναι κι εκείνη πολύ στενοχωρημένη. «Με πήρε το βράδυ και μου λέει "έχω τρελαθεί, έχω πέσει από τα σύννεφα"».

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν περίμενα να φύγω. Είμαι χαρούμενη που πάω στην οικογένειά μου»

Survivor: Η πρώτη αντίδραση του Μπο για Καρολίνα-Πρίαμο - «Τελείωσε, νόμιζα ότι είχε μπέσα»

Survivor All Star Spoiler: Τι θα γίνει με Μάριο-Καρολίνα - Κίνδυνος αποβολής και σενάρια επιστροφής!