MEDIA

Survivor All Star: Τεράστια φωτιά στην καλύβα των μπλε - Έριχνε... ξύλα για να τη σβήσει ο Γκότσης!

Survivor All Star: Τεράστια φωτιά στην καλύβα των μπλε - Έριχνε... ξύλα για να τη σβήσει ο Γκότσης!
«Λαμπάδιασαν» οι Μάχητές.
Glomex

Survivor All Star: Μεγάλη φωτιά στην μπλε καλύβα - Ο Γκότσης πετούσε ξύλα στη φωτιά για να τη σβήσει.

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν οι παίκτες της Μπλε ομάδας στο Survivor All Star καθώς ένα γεγονός τίναξε στον... αέρα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Στιγμές τρόμου έζησαν οι Μαχητές όταν κατά τη διάρκεια που μαγείρευαν ξέσπασε φωτιά σε μια από τις καλύβες τους. Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο φταίχτης του περιστατικού όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.

Οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν είχαν ξαναζήσει ενώ κάποιοι από αυτούς λειτούργησαν με πανικό. Όπως ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά πετώντας ξύλα, με αποτέλεσμα την αναζωπύρωσή της.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έγινε έξαλλος με την κίνηση του Ηλία και άρχισε να φωνάζει.

«Έβλεπα τον Γκότση που πέταγε ξύλα στη φωτιά. Δηλαδή για να σβήσω την φωτιά ρίχνω ξύλα στη φωτιά; Μάλιστα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor All Star.

«Ένα σπίτι καίγεται. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι μου θα γελάνε έξω, γιατί εγώ ήμουν αυτός που έβαλε την φωτιά, ο “γκούφυ” όπως με λένε. Αλλά πραγματικά δεν έφταιγα, κρεμόταν ένα ξερό φυλλαράκι, αρπάζει και επειδή φύσαγε λίγο σε κλάσματα δευτερολέπτου την πύρινη “κόλαση” που είδα δεν το πίστευα. Ήταν σοκαριστικό», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Σήμερα ήταν ο Μπόγδανος και άναψε την φωτιά, δεν ήμουν εγώ εκεί, οπότε δείτε τι έγινε… Κάηκε η καλύβα, μικρό το κακό, συμβαίνουν αυτά. Φύσαγε πάρα πολύ σήμερα, είχαν πέσει και τα φοινικόφυλλα και έτσι άρπαξε γρήγορα. Δεν έφταιγε κανείς, όποιος και να είχε βάλει τη φωτιά το αποτέλεσμα θα ήταν “καρβουνο"», είπε με τη σειρά του ο Κώστας Αναγνωστοπούλος.

«Έχουμε φάει μούτζα», είπε η Ρία Κολοβού.

Τέλος, οι παίκτες κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά χτυπώντας τη με ξύλα.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο τραυματισμός του Χανταμπάκη στον αγώνα με τον Παλαίστρο Χάρο

Survivor All Star: Οι Διάσημοι συνεχίζουν τις σερί νίκες - «Καζάνι που βράζει» η αποψινή ψηφοφορία

Survivor All Star - Μαρτίκας: Βλέπει κλίκα και mastermind στους Μπλε - Τα «καρφιά» του στον πειρατή