MEDIA

Γιώργος Ταλάντσεβ: «Γι' αυτό χρησιμοποίησα κινητό πέρυσι στο Survivor»

Γιώργος Ταλάντσεβ: «Γι' αυτό χρησιμοποίησα κινητό πέρυσι στο Survivor»

Τι σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor για το πρόσφατο περιστατικό με το κινητό τηλέφωνο που είχε ως ποατέλεσμα να αποβληθούν από το Survivor All Stars η Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα

Καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ταλάντσεβ και σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με το κινητό τηλέφωνο που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αναφέρθηκε στη δική του αντίστοιχη περίπτωση πέρυσι.

«Είναι ένα παιχνίδι. Εμείς το βλέπουμε από τον καναπέ μας, με τα πατατάκια μας. Όταν είσαι μέσα, το ξεχνάς αυτό, είναι ο τρόπος ζωής σου, η επιβίωσή σου. Είναι ψυχολογική υποστήριξη ένα τηλέφωνο, μπορεί να σου δώσει μεγάλο μπουστάρισμα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Σε ερώτηση για τη δική του περίπτωση πέρυσι, σημείωσε: «Εγώ ήμουν μέσα 3,5 μήνες και ο Άρης 4 και κάτι. Αυτό που βλέπουμε τώρα έγινε στις 3 βδομάδες. Όταν αρχίσουν και σου λείπουν πρόσωπα και έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, δύσκολα θα πεις σε ένα κινητό. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν καθόμασταν να πούμε τι συμβαίνει έξω. Εμείς θέλαμε απλώς να ενημερώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους ότι είμαστε καλά και ότι τους αγαπάμε. Η Ασημίνα δεν ξέρουμε τι ήθελε και γιατί το χρησιμοποίησε», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «κάναμε λάθος και το δεχθήκαμε κατευθείαν. Απολογηθήκαμε πανελληνίως και αυτό θα μας κυνηγάει για πάντα. Από την άλλη λες δεν ήμασταν τελικά οι μόνοι. Την πληρώσαμε μόνο εμείς βέβαια».

Όσον αφορά στον Νίκο Μπάρτζη και στο «κάρφωμα» που εξέθεσε τις δύο γυναίκες: «Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να καρφώσω άλλον άνθρωπο. Είναι πολλά τα λεφτά βέβαια αλλά εγώ και ο Άρης δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε εκδικητικά».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του OPEN:

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star Spoiler: Στα κάγκελα οι παίκτες μετά τις αποβολές Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Survivor All Star: Τι τηλεθέαση έκανε με την αποβολή Ασημίνας - Δαλάκα

Survivor All Star: Το πρώτο μήνυμα του Δάντη για την Ασημίνα