MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Στα κάγκελα οι παίκτες μετά τις αποβολές Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Survivor All Star Spoiler: Στα κάγκελα οι παίκτες μετά τις αποβολές Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Survivor All Star: Παρελθόν αποτελούν από το ριάλιτι επιβίωσης η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα καθώς «συνελήφθησαν» να επικοινωνούν μέσω κινητού με την Ελλάδα

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει το Survivor All Star, μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκας και της Ασημίνας Χατζηανδρέου που πιάστηκαν να έχουν επικοινωνία με άτομα εκτός του ριάλιτι επιβίωσης με κινητό.

Πλέον η παραγωγή του Survivor All Star έχει να διαχειριστεί μία εκρηκτική κατάσταση καθώς δεν είναι λίγα τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα και έχουν προκαλέσει σύγχυση στους παίκτες.

Από τους περίπατους στη ζούγκλα και τις συναντήσεις μεταξύ παικτών στις καλύβες, που ήταν η αρχή, μέχρι το πιο πρόσφατο περιστατικό με το κινητό και την αποβολή των δύο γυναικών από το ριάλιτι επιβίωσης που φαίνεται πως ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι πλέον η παραγωγή καλείται να πάρει σκληρές αλλά δίκαιες αποφάσεις οι οποίες μιας και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του παιχνιδιού πιθανότατα να μην είναι και οι τελευταίες.

Survivor Spoiler - Στα κάγκελα όλοι οι παίκτες

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, οι παίκτες φαίνεται πως είναι στα κάγκελα, παρά το γεγονός ότι ήξεραν από την αρχή τις συνθήκες που θα συναντούσαν όταν υπέγραφαν για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στον Ατζούν, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως δεν θα υπάρξει ανοχή σε τέτοια περιστατικά αφού γνωρίζει καλά το τι συμβαίνει στη ζούγκλα.

Αυτό που μένει πλέον είναι να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Τούρκου, την επόμενη φορά που κάποιος παίκτης ή κάποια παίκτρια θα πιαστεί να παραβιάζει κάποιον από τους κανονισμούς του παιχνιδιού, καθώς από εδώ και στο εξής τα πράγματα θα είναι πολύ πιο αυστηρά για όλους όσους παραμένουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Τι τηλεθέαση έκανε με την αποβολή Ασημίνας - Δαλάκα

Survivor All Star: Αυτά είναι τα καυτά μηνύματα στο κινητό της Ασημίνας από τον Χρήστο Δάντη

Survivor All Star: Το πρώτο μήνυμα του Δάντη για την Ασημίνα