MEDIA

Survivor All Star: Επιστρέφουν Δαλάκα και Ασημίνα; Τι συμβαίνει

Survivor All Star: Επιστρέφουν Δαλάκα και Ασημίνα; Τι συμβαίνει
Η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Οι δύο παίκτριες, που αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, δεν έχουν εμφανισθεί ακόμη 

Μία εβδομάδα έχει περάσει, σχεδόν, από την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το «Survivor All Star». Οι δύο παίκτριες δεν έχουν εμφανισθεί πουθενά, σε καμία τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ενώ φαίνεται ότι δεν έχουν μιλήσει καν με τους δικούς τους.

Οι πρώτες πληροφορίες τις θέλουν να είναι σε ξενοδοχείο και να αναμένουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να συζητήσουν και να δουν πώς θα πορευτούν.

Όπως αποκαλύφθηκε, το πρωί της Κυριακής, μέσα από την εκπομπή «Open Weekend», ο Χρήστος Δάντης δεν έχει μιλήσει καν με την αγαπημένη του. Το κινητό της παραμένει κλειστό και αυτό δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Μέσα από την ίδια εκπομπή, ακούστηκε ότι είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η αρχική απόφαση να αρθεί και οι δύο παίκτριες να ξαναμπούν στον παιχνίδι. Οι δύο κοπέλες χρησιμοποιούν ως δικαιολογία ότι το κινητό δεν ήταν δικό τους και ειδικά η Δαλάκα στο ότι δεν έκανε χρήση αυτού.

Αν σε αυτά συνυπολογίσουμε το ότι αρκετές ημέρες μετά και καμία εκ των δύο δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, τα σενάρια πληθαίνουν. Αυτό σημαίνει, πάντως, ότι οι αντιδράσεις θα είναι πολλές από τους συμπαίκτες τους καθώς όλοι θεώρησαν δίκαιη την αποβολή τους και την απομάκρυνση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ετοιμάζει αποκαλύψεις

Ο μισθοφόρος, μετά τη αποχώρησή του, προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση προμηνύοντας κάποιες αποκαλύψεις, που σκοπεύει να κάνει την Κυριακή για τους λόγους που η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχουν επιστρέψει. Να θυμίσουμε βέβαια ότι νωρίτερα, με άλλη ανάρτηση, είχε παρομοιάσει το «Survivor All Star» με τσίρκο. Ο Κώστας, όπως φαίνεται, δεν περίμενε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και ο εκνευρισμός του είναι έκδηλος.

Σχετικές ειδήσεις

Έτσι θα «πλασάρουν» την επιστροφή Δαλάκα-Ασημίνας στο Survivor

Survivor All Star - Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Ξέρω πολλά»

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία