MEDIA

Survivor All Star: Στους Διάσημους οι πίτσες - Άλλη μια νίκη για τους Κόκκινους

Survivor All Star: Στους Διάσημους οι πίτσες - Άλλη μια νίκη για τους Κόκκινους

Survivor All Star: Πανηγυρισμοί στην Κόκκινη ομάδα για ακόμα ένα έπαθλο φαγητού - Νηστικοί ξανά οι Μπλε

Νίκη ή αλλιώς μια συνήθεια που έχει γίνει... λατρεία για την Κόκκινη ομάδα στο Survivor All Star, η οποία για άλλη μια φορά επικράτησε έναντιον των Μπλε στο αγώνισμα επάθλου της Πέμπτης 09/02.

Σε έναν αγώνα στον οποίο οι δύο ομάδες πήγαιναν «χέρι-χέρι» στο σκορ, οι Διάσημοι έφτασαν πρώτοι στο πολυπόθητο «10» και θα χορτάσουν τρώγοντας πίτσα. Ο τελευταίος πόντος ήρθε από τον Κόρο ο οποίος έληξε το παιχνίδι στο 10-7.

Από την άλλη, οι Μαχητές θα μείνουν ξανά νηστικοί με τα «σύννεφα» να είναι πιο έντονα από ποτέ πάνω από την Μπλε καλύβα. Δεν είναι μόνο οι συνεχείς εντάσεις που έχουν χαλάσει το κλίμα στην ομάδα αλλά και η παρατεταμένη πείνα που έχει οδηγήσει ορισμένους παίκτες σε αγωνιστική πτώση.

Ειδικά ο Τάκης Καραγκούνιας που δέχθηκε νέα «πυρά» από τους συμπαίκτες του την ώρα του αγωνίσματος, φαίνεται να είναι από τους πιο ενοχλημένους παίκτες με την κατάσταση που επικρατεί στους Μπλε.

Πέρα από τις εντάσεις, ήταν και ένα αγώνισμα που είχε απρόοπτα, καθώς την ώρα της επιλογής των ματσαρισμάτων η Μελίνα Μεταξά ζαλίστηκε και ξάπλωσε στο έδαφος. Εν συνεχεία αποχώρησε με φορείο, με την εικόνα της να δείχνει ανησυχητική.

Αργότερα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Στέλιος Χανταμπάκης σκόνταψε κι έπεσε με άσχημο τρόπο. Παρότι τρόμαξαν οι παίκτες, αποδείχθηκε ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Όλα αυτά πριν το κρίσιμο συμβούλιο αποχώρησης και την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον παίκτη ή την παίκτρια που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star.

Ποιος παίκτης αποχωρεί

Ανάμεσα λοιπόν στον Κρις Σταμούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο και τον Κώστα Παπαδόπουλο, αντίο θα πει ο Σώζον, αποδεικνύοντας ότι «άγγιξε και δεν ακούμπησε» καθώς η παραμονή του στο παιχνίδι ήταν πάρα πολύ μικρή.

Nέα ένταση με Τάκη στους Μπλε: «Μας έχεις σπάσει τα νεύρα, μιλάς nonstop»

Ακόμα ένας έντονος διάλογος μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και τους παίκτες της Μπλε ομάδας κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επάθλου στο Survivor All Star.

«Ο άλλος πετάει τα μπουκάλια, εσύ μου λες να μην μιλάω, άσε με...» ακούγεται να λέει ο Τάκης.

Έπειτα στον πάγκο των Μαχητών επικράτησε ένταση, με τον Ηλία Μπόγδανο να γίνεται έξαλλος με τον Τάκη: «Μας έχεις σπάσει τα νεύρα. Το λέω ειλικρινά θες να σου πω ψέματα, μιλάς nonstop», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας.

«Κούλαρε θέλω ηρεμία , σου λέει όλη η ομάδα να ηρεμίσεις και επειδή σου μίλησα με κοιτάς περίεργα» είπε στη συνέχεια ο Ηλίας στον Τάκη.

Εκείνη την ώρα επεμβαίνει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος λέει στον Τάκη «δεν θα κάθεσαι να νευριάζεις εσύ με εμάς».

«Δεν νευριάζω, δεν μιλάω καθόλου ρε φίλε γιατί σας ενοχλώ», απαντά απορρημένος ο Τάκης με τον Βασάλο να του αποκρίνεται «θα με βγάλεις εκτός εαυτού».

'Υστερα ο Βασάλος κι αφού ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα ακούγεται να λέει στον Τάκη «το σταματάμε τώρα;» ζητώντας το χέρι του ωστόσο εκείνος δεν ήθελε να του το δώσει.

Σκόνταψε και χτύπησε ο Στέλιος Χανταμπάκης - «Πάγωσαν» οι παίκτες

Υποβασταζόμενος αποχώρησε από τον στίβο μάχης ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος κατά τη διάρκεια ενός run εναντίον του Γιώργου Ασημακόπουλου, σκόνταψε και έπεσε άσχημα στο έδαφος.

Συγκεκριμένα ο παίκτης των Κόκκινων ενώ βρισκόταν σε δοκό ισορροπίας παραπάτησε και σωριάστηκε στο χώμα. Έδειχνε να πονάει και οι παίκτες έτρεξαν από πάνω του, κοιτώντας τον έντρομοι.

Ύστερα απομακρύνθηκε από τον στίβο μάχης και είπε «χτύπησα πάνω στη γωνία στο ξύλο, δεν νομίζω να μου έστριψε».

Ωστόσο φάνηκε ότι δεν ήταν τόσος σοβαρός ο τραυματισμός με τον Στέλιο να συνεχίζει τελικά τον αγώνα και να χαρίζει μάλιστα τον πόντο στην ομάδα του.

Μάριος: «Ευχαριστώ πάρα πολύ την Καρολίνα για το μήνυμα - Θα τα πούμε έξω»

Λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου στο επεισόδιο του Survivor All Star της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιανός δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη για το μήνυμα που δέχθηκε από την Καρολίνα Καλύβα.

Ο Μάριος δεν θέλησε να πει πάρα πολλά για το πως ένιωσε διαβάζοντας το μήνυμα κατά το έπαθλο της επικοινωνίας και αρκέστηκε μόνο σε ένα σχόλιο: «Την ευχαριστώ πάρα πολύ για το όμορφο μήνυμα που μου έστειλε. Ξέρει αυτή θα τα πούμε όταν είναι να βγω από το παιχνίδι», είπε ο παίκτης των Κόκκινων.

«Είναι καλός ντριμπλαδόρος ο Μάριος, αποφεύγει τις ερωτήσεις βέλη», απάντησε χιουμοριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Συναγερμός στο Survivor All Star: Σωριάστηκε στο έδαφος η Μελίνα Μεταξά - Έφυγε με φορείο

Aπρόοπτο την ώρα που οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor All Star επέλεγαν τα ματσαρίσματα για τον αγώνα επάθλου.

Η Μελίνα Μεταξά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και ξάπλωσε στο έδαφος, με τους υπόλοιπους παίκτες να «παγώνουν». Άμεσα υπήρξε επέμβαση γιατρού και εν τέλει η παίκτρια των Μπλε αποχώρησε με φορείο από τον στίβο μάχης.

Survivor All Star: Βάτραχος εμφανίστηκε στην Κόκκινη καλύβα - «Ποιος ψηφίζει να το φάμε;»

Έναν απρόσμενο επισκέπτη δέχθηκαν στην καλύβα τους οι παίκτες της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star. Ο λόγος για ένα μικρό βατραχάκι το οποίο ο Γιώργος Κόρομι μάλιστα πρότεινε να... μαγειρέψουν.

Όπως είπε ο παίκτης των Κόκκινων «τα βατραχοπόδαρα είναι πεντανόστιμα» όμως οι συμπαίκτες του δεν φάνηκε να συμφωνούν.

«Παιδιά, έχουμε νέο μέλος στην ομάδα. Ποιος ψηφίζει τώρα μετά το γλυκό που έχουμε σαν έπαθλο να φάμε και αυτό; Βατραχοπόδαρα. Θα το καθαρίσω εγώ παιδιά είναι πεντανόστιμα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι.

Ανησυχεί η Μαριαλένα: «Ίσως είναι η τελευταία μέρα μου στο παιχνίδι»

Έντονη είναι η ανησυχία της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, εν όψει του αποψινού Συμβουλίου αποχώρησης στο Survivor All Star.

Η παίκτρια των Μπλε παρουσιάστηκε πολύ αγχωμένη στην κάμερα για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού και φοβάται μήπως ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει το δικό της όνομα.

«Ίσως να είναι το τελευταίο μου ξύπνημα σε αυτό εδώ το νησί. Νιώθω ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα το παιχνίδι για μένα αλλά από την άλλη το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη