MEDIA

Survivor All Star: Τι κάνουν στο δάσος Μαριαλένα και Βασάλος

Survivor All Star: Τι κάνουν στο δάσος Μαριαλένα και Βασάλος

Survivor All Star: Προβληματισμό προκαλούν τα πλάνα που δείχνουν τα "νυχτοπερπατήματα" του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη 

Αίσθηση προκάλεσαν στο τηλεοπτικό κοινό το επεισόδιο της Δευτέρας (06/02) τα πλάνα του Survivor που "πρόδωσαν" τα "νυχτοπερπατήματα" του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι παίκτες οι δυο τους, κάποια βράδια φεύγουν από την καλύβα παίρνοντας μαζί τους τα απαραίτητα, και επιστρέφουν μετά από αρκετή ώρα για να κοιμηθούν.

Μάλιστα οι εκπομπές που ασχολούνται με το ριάλιτι διεξάγουν ακόμα και γκάλοπ ζητώντας την γνώμη των τηλεθεατών.

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο:

Τις βραδινές αποδράσεις των δύο παικτών των Μαχητών σημείωσε και η Μελίνα Μεταξά, η οποία δήλωσε πως βλέπει κάποιους συμπαίκτες της να φεύγουν προς το δάσος, αλλά ότι δεν μπορεί να τους ακολουθήσει για να δει τι κάνουν.

"Το βράδυ κοιμάμαι στη σκοπιά. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να φεύγουν άτομα της ομάδας το βράδυ. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα άλλοι αργότερα. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους", είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

"Στο παρελθόν έλεγαν για εμένα και τον Ηλία ότι φεύγαμε. Βλέπουμε πλέον ότι αυτό γίνεται ξεκάθαρα και από άλλα άτομα και δεν έχει πει κανείς τίποτα γι΄αυτό. Όταν φεύγει ο Βασάλος με την Μαριαλένα που τα λένε οι δυο τους, δεν έχει πει κανείς κάτι... Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα", ανέφερε με τη σειρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.

Η εξήγηση του Τριαντάφυλλου

Ο πρώην παίκτης Τριαντάφυλλος, ο οποίος παρακολουθεί το Survivor κάθε βράδυ, προχώρησε σε μια αποκάλυψη με stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σημειώνοντας ότι ο Βασάλος και η Μαριαλένα συναντούν στο δάσος τον Σάκη Κατσούλη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

"Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια. Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ό,τι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει οπότε μη μασάτε".