MEDIA

Survivor All Star Spoiler (14/02): Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας

Survivor All Star Spoiler (14/02): Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας

Survivor All Star: Μεγάλη μάχη για τη τρίτη ασυλία

Στο ίδιο έργο... θεατές όσοι παρακολούθησαν το επεισόδιο της Δευτέρας (13/02) του Survivor All Star καθώς οι Κόκκινοι κατέκτησαν για άλλη μια φορά την ασυλία.

Οι Διάσημοι σε έναν αγώνα ντέρμπι κατάφεραν να επικρατήσουν με 10-9 και απέδειξαν ξανά την αγωνιστική τους ανωτερότητα έναντι των Μαχητών.

Έτσι και αυτή την εβδομάδα οι μαχητές έχουν μέχρι ώρας στείλει στον τάκο 3 παίκτες τους. Τον Κρις, την Μελίνα και των Γιώργο.

Σύμφωνα με τα spoiler στον αποψινό αγώνα για την τρίτη κατά σειρά ασυλία οι Μαχητές που χθες έδειξαν σημάδια βελτίωσης καταφέρνουν να πάρουν την νίκη και να στείλουν τους Κόκκινους στο συμβούλιο.

Η μεγάλη ανατροπή που ετοιμάζει ο Ατζούν

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο ΣΚΑΙ σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του ακόμα περισσότερο Survivor All Star όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη.

Συγκεκριμένα, το κανάλι που αύξησε πριν από λίγες εβδομάδες τα επεισόδια από τέσσερα σε πέντε (Κυριακή - Πέμπτη) σχεδιάζει κάτι ακόμα.... βάζοντας και έκτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ημέρα μετάδοσης του 6ου επεισοδίου θα είναι το Σάββατο, κάτι που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τον τελικό του The Voice τον Μάρτιο.

Στόχος του Φαλήρου είναι να κόψει τη φόρα στον ανταγωνισμό, που αυξάνεται από τις 18/2 με την πρεμιέρα του J2US.

Σχετικές ειδήσεις