MEDIA

Τζένα Ορτέγκα: Πέρασε δύσκολα ως Wednesday - Έκλαιγε υστερικά και τραβούσε τα μαλλιά της

Τζένα Ορτέγκα: Πέρασε δύσκολα ως Wednesday - Έκλαιγε υστερικά και τραβούσε τα μαλλιά της

Η Τζένα Ορτέγκα περιέγραψε μια εξαντλητική καθημερινή ρουτίνα με πολύ άγχος.

Αποκαλύψεις για την επιτυχημένη σειρά του Netflix «Wednesday» έκανε η πρωταγωνίστρια Τζένα Ορτέγκα, η οποία αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε στα γυρίσματα.

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A με τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον, η 20χρονη ηθοποιός είπε ότι υπήρχαν στιγμές που έκλαιγε «υστερικά» και τραβούσε τα μαλλιά της. Όπως εξήγησε εκτός από τις πολλές ώρες γυρισμάτων, έπρεπε επίσης να συνδυάζει μαθήματα τσέλου και ξιφασκίας.

Η Τζένα περιέγραψε μια εξαντλητική καθημερινή ρουτίνα. Ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, όταν δεν είχαν γυρίσματα, η ηθοποιός έπρεπε να προλάβει τα μαθήματα τσέλου.

Είπε, επίσης, η πίεση να αποδώσει καλά στη σκηνή που παίζει το τσέλο την έκανε να τραβάει τα μαλλιά της και να κλαίει υστερικά. Ήθελε ο Μπάρτον να μπορέσει να χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα πλάνα, καθώς θεωρούσε ότι θα ήταν πιο πιστευτό αν οι θεατές μπορούσαν να δουν το πρόσωπό της. Ωστόσο, ο Μπάρτον προσπάθησε να την παρηγορήσει λέγοντάς της ότι η σκηνή θα ήταν υπέροχη ό,τι και να γινόταν.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι το «Wednesday» ήταν η πιο συγκλονιστική δουλειά που είχε κάνει ποτέ, χωρίς χρόνο για πρόβες και με ένα συνεχές αίσθημα άγχους και σύγχυσης.

Τόνισε, όμως, ότι ήταν αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.