Τζένα Ορτέγκα: Πέρασε δύσκολα ως Wednesday - Έκλαιγε υστερικά και τραβούσε τα μαλλιά της

Newsbomb

Η Τζένα Ορτέγκα περιέγραψε μια εξαντλητική καθημερινή ρουτίνα με πολύ άγχος.

Αποκαλύψεις για την επιτυχημένη σειρά του Netflix «Wednesday» έκανε η πρωταγωνίστρια Τζένα Ορτέγκα, η οποία αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε στα γυρίσματα.

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A με τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον, η 20χρονη ηθοποιός είπε ότι υπήρχαν στιγμές που έκλαιγε «υστερικά» και τραβούσε τα μαλλιά της. Όπως εξήγησε εκτός από τις πολλές ώρες γυρισμάτων, έπρεπε επίσης να συνδυάζει μαθήματα τσέλου και ξιφασκίας.

Η Τζένα περιέγραψε μια εξαντλητική καθημερινή ρουτίνα. Ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, όταν δεν είχαν γυρίσματα, η ηθοποιός έπρεπε να προλάβει τα μαθήματα τσέλου.

Είπε, επίσης, η πίεση να αποδώσει καλά στη σκηνή που παίζει το τσέλο την έκανε να τραβάει τα μαλλιά της και να κλαίει υστερικά. Ήθελε ο Μπάρτον να μπορέσει να χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα πλάνα, καθώς θεωρούσε ότι θα ήταν πιο πιστευτό αν οι θεατές μπορούσαν να δουν το πρόσωπό της. Ωστόσο, ο Μπάρτον προσπάθησε να την παρηγορήσει λέγοντάς της ότι η σκηνή θα ήταν υπέροχη ό,τι και να γινόταν.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι το «Wednesday» ήταν η πιο συγκλονιστική δουλειά που είχε κάνει ποτέ, χωρίς χρόνο για πρόβες και με ένα συνεχές αίσθημα άγχους και σύγχυσης.

Τόνισε, όμως, ότι ήταν αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved