MEDIA

Survivor All Star: Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε το αρχικό της παίκτριας που είχε ερωτικές επαφές ο Πρίαμος

Survivor All Star:  Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε το αρχικό της παίκτριας που είχε ερωτικές επαφές ο Πρίαμος

Όλα δείχνουν πως ο Μάριος Πρίαμος δεν είχε ερωτικές περιπέτειες… μόνο με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα αλλά και με μια τρίτη παίκτρια του Survivor Αll Star.

To πρωί της Τρίτης Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε μέσα από την εκπομπή της Happy Day το όνομα μίας παίκτριας που ήταν σε προηγούμενο κύκλο του Survivor και είχε συνευρεθεί με τον Μάριο Πρίαμο. Όλα δείχνουν πως ο Μάριος Πρίαμος δεν είχε ερωτικές περιπέτειες… μόνο με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα αλλά και με μια τρίτη παίκτρια του Survivor.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: «Έλα Χριστέ και Παναγιά μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος, πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την… Μπράβο σεξουαλικότητά».

«Μου ήρθε το όνομα. Μου λέει ο Χάρης ότι δεν το λέμε και μου ήρθε ταυτόχρονα και μήνυμα της Μαρίας Αντωνά. Μου ήρθε το ίδιο όνομα από δύο πηγές. Είναι από τις ωραίες κοπέλες. Από “Σ” ξεκινάει. Να πω το δεύτερο; Δεν είναι παντρεμένη. Το δεύτερο είναι φωνήεν», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: O Μάνθος Φουστάνος, οι νέοι παίκτες και η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας

Survivor All Star: Ο Μάριος, τα κορίτσια του, η είσοδος των νέων παικτών και ο χαμένος αγώνας

Survivor All Star: Λιποθύμησε η Ελευθερία Ελευθερίου - Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου (vid)