MEDIA

Survivor All Star: Ο Μάριος, τα κορίτσια του, η είσοδος των νέων παικτών και ο χαμένος αγώνας

Survivor All Star: Ο Μάριος, τα κορίτσια του, η είσοδος των νέων παικτών και ο χαμένος αγώνας

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star θα σχολιαστούν πολλά.

Βράδυ Κυριακής και το «Survivor All Star» ξαναχτυπά με νέο hot επεισόδιο στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Απόψε θα δούμε την άφιξη των δύο νέων παικτών, του Γιωρίκα Πιλίδη και της Νικόλ Μαυρίδη. Ο αθλητής και η pilates instructor καταφτάνουν στον Άγιο Δομίνικο και οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον πρώτο να μπαίνει στους μαχητές και η δεύτερη στους διάσημους.

Η εν λόγω άφιξη θα φέρει μεγάλη αναστάτωση. Ο Γιωρίκας θα θεωρηθεί ένα από τα μεγάλα φαβορί λόγω της αγωνιστικότητάς του κι έτσι θα «ταραχτούν» αρκετοί από τους άντρες των Μπλε. Παράλληλα, η Νικόλ θα κληθεί να ενσωματωθεί στους Κόκκινους όπου οι υποομάδες πρωταγωνιστούν. Έτσι είτε θα προστεθεί στην κλίκα των Μαρτίκα-Μπάρτζη-Σχίζα-Σκαφίδα, στην οποία έχουν αρχίσει να μπαίνουν και η Ελευθερία Ελευθερίου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είτε στο παρεάκι Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη-Στέλιου Χανταμπάκη-Σάκη Κατσούλη.

Οι νέοι παίκτες, μάλιστα, θα ριχτούν από την πρώτη ημέρα στο στίβο μάχης. Σύμφωνα με τα spoilers, οι Μπλε θα πάρουν την πρώτη μάχη στους αγώνες ασυλίας και έτσι οι Κόκκινοι θα οδηγηθούν στο συμβούλιο για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο. Πολύ πιθανό το όνομα της Χριστίνας Κεφαλά να ακουστεί πολύ.

Ο Μάριος και τα κορίτσια του

Το no1 θέμα συζήτησης είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να τα έχει βρει ξανά με την Ελευθερία Ελευθερίου, με τους υπόλοιπους παίκτες να μαρτυρούν ότι χάνονται στο δάσος και ότι συζητούν πολλές ώρες. Δεν είναι τυχαίο που, μετά το έπαθλο επικοινωνίας και το μήνυμα που του έστειλε η Καρολίνα Καλύβα, ζήτησε να πέσουν οι τόνοι και να μην ξαναλάβει κάτι από εκείνη μέχρι να τελειώσει το ριάλιτι επιβίωσης.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας», στο επόμενο επεισόδιο η Ελευθερία Ελευθερίου θα ρωτήσει τον Μάριο Πρίαμο, αν έχει συμβεί κάτι και με άλλη κοπέλα μέσα στο παιχνίδι. Η απάντηση που θα λάβει θα είναι... θετική. Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας θα απαντήσει ξεκάθαρα πως έχει συνυπάρξει ερωτικά και με άλλη παίκτρια ενώ φημολογείται ότι θα ακουστεί και το όνομά της.