παρουσιάστριες κανάλια
Πηγή: Newsbomb.gr
MEDIA

Στον αστερισμό της νέας σεζόν: Ποιοι παρουσιαστές πολιορκούνται και ποιοι μένουν στις θέσεις τους

Οι τηλεαστέρες των ψυχαγωγικών εκπομπών έχουν ήδη αρχίσει να μελετούν τις επόμενες κινήσεις τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μάρτιος μήνας και οι συζητήσεις των στελεχών των καναλιών με τους τηλεαστέρες των ψυχαγωγικών εκπομπών ξεκινούν, προκειμένου να αποφασίσουν τι θα γίνει την επόμενη χρονιά. Πρόσωπα «κλειδώνουν» τις θέσεις τους, άλλα διαπραγματεύονται τα συμβόλαιά τους που λήγουν και το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

ΑΝΤ1

Γιώργος Λιάγκας
Γιώργος Λιάγκας


Στο μέτωπο του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας είναι από εκείνους τους παρουσιαστές που μπορούν να κοιμούνται ήσυχα. Η πρωινή ζώνη τού ανήκει, έπειτα από μία φετινή σεζόν γεμάτη πρωτιές. Το ζητούμενο είναι αν θα κρατήσει όλη του την ομάδα ή θα προχωρήσει σε αλλαγές και προσθήκες. Για αυτά είναι φυσικά πολύ νωρίς, αφού προέχουν άλλα ζητήματα και διευθετήσεις.

Ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν και προβληματίζουν τους «αντενικούς» είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Τα στελέχη την θεωρούν άσο στο μανίκι τους, το συμβόλαιό της όμως λήγει και υπάρχει επιθυμία για νέα πράγματα.

Όπως φαίνεται, η παρουσιάστρια δεν θέλει να συνεχίσει το «Rouk Zouk» και οι πρόσφατες δηλώσεις της στο «The 2night show» πυροδότησαν τις φήμες. «Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, όπως και δεν είχα ιδέα και πριν από δύο χρόνια που πάλι έληγε το συμβόλαιό μου και πάλι πήγαινε καλά. Δεν έχω συζητήσει ακόμα, είναι κάποια πράγματα που αυτή τη φορά θέλω να τα προσέξω ιδιαίτερα. Έχω ένα άγχος με την εκπομπή γιατί είναι πολλά τα έξι χρόνια. Θα πάει και τον έβδομο και θα αρέσει το ίδιο; Δεν θα ήθελα να με αφήσει αυτό πρώτο. Δεν θέλω ένα παιχνίδι, το οποίο το έχω αγαπήσει και το έχω χτίσει τόσο γερά, να το δω να μαραζώνει… Θα προτιμούσα να έκανα μια παύση, αν με κούραζε. Είναι μια σχέση που κρατά χρόνια, μας δένουν πολλά, όχι μόνο το Rouk Zouk. Όπως όλες οι σχέσεις, έχει μία κόπωση σε κάποια στάδια. Θα κάτσουμε να τα δούμε και θα δούμε τι θα συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ζέτα Μακρυπούλια
Ζέτα Μακρυπούλια


Πληροφορίες τη θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ και η Ζέτα, ως σωστή επαγγελματίας, κρατά ακόμη κλειστά τα χαρτιά της.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου παραμένει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς το συμβόλαιό του είναι σε ισχύ, και θα συζητηθούν τα πρότζεκτ που θα αναλάβει. Η συνεργασία των δύο πλευρών είναι άριστη.

ΣΚΑΪ

Στο ΣΚΑΪ το ενδιαφέρον τραβά ο Νίκος Μουτσινάς. Το συμβόλαιό του τελειώνει και σίγουρα δεν θέλει να κάνει καθημερινή εκπομπή και το «Καλό Μεσημεράκι». Δεν είναι μόνο τα νούμερα τηλεθέασης που έχουν «πέσει», αλλά και οι δηλώσεις του που μαρτυρούν πολλά.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε βρεθεί καλεσμένος στην Μπέττυ Μαγγίρα, πριν από κάποιες εβδομάδες, και είχε μιλήσει για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Το καθημερινό είναι ένα ξόδεμα, ατελείωτο, ενέργειας. Η εκπομπή που κάνω -χωρίς να θέλω να την υποβαθμίσω- εάν δεν έχει κέφι, μπρίο, χαρά και χορό, δεν έχει καμία σημασία να υπάρχει. Οπότε είναι πολύ αυτό κάθε ημέρα».

«Θα ήθελα πια να περάσω σε μία άλλη σφαίρα, θα ήθελα να μην είμαι κάθε ημέρα στην τηλεόραση, είναι αρκετό. Με έχουν χορτάσει, κάποιοι άνθρωποι με έχουν δει πιο πολύ και από συγγενείς τους. Θα ήθελα να κάνω βραδινό», είχε πει.

Ο Νίκος είναι ένα πρόσωπο πάντως που πολλοί σταθμοί θα ήθελαν και σίγουρα θα διεκδικήσουν στη φαρέτρα τους. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ είναι διατεθειμένοι να μην τον αφήσουν να φύγει.

Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά


Για το κανάλι του Φαλήρου η Φαίη Σκορδά είναι μία παρουσιάστρια με δυναμική, κι ας μην κατάφερε φέτος να φέρει τα επιθυμητά νούμερα. Η οικοδέσποινα του «Πρωινού Μας» σίγουρα θα συζητήσει με τα στελέχη για το πώς θα πορευτούν, καθώς μέλημα και των δύο είναι οι τονωτικές ενέσεις.

MEGA

«Ζυμώσεις» γίνονται στο MEGA, καθώς την επόμενη χρονιά υπάρχουν πολλές σκέψεις για την πρωινή ζώνη! Δύο από τις πρωταγωνίστριες θα κληθούν να διαπραγματευτούν εκ νέου με τα στελέχη του μεγάλου καναλιού.

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία είδε την εκπομπή της να μειώνεται κατά μία ώρα στα μέσα της χρονιάς, θα πρέπει να συζητήσει όχι μόνο το αν θα συνεχίσει το «Mega Καλημέρα», αλλά και ποιες θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν αν τελικά πάρει το πράσινο φως για του χρόνου.

Ένα ακόμη ερώτημα που γεννάται είναι το αν θα βλέπουμε και του χρόνου το «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα. Το συμβόλαιο της τελευταίας λήγει και οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα.

Μαρία Μπεκατώρου
Μαρία Μπεκατώρου


Στον αντίποδα, η Μαρία Μπεκατώρου, η ξανθιά οικοδέσποινα του «Chase», βαδίζει προς ανανέωση του συμβολαίου. Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το «Πρωινό Μας», η Μαρία έχει δώσει τα χέρια με το κανάλι της και θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους για ακόμα δύο χρόνια. Δεν θα τη δούμε όμως μόνο στο τηλεπαιχνίδι αλλά και σε ένα ακόμα πρότζεκτ που θα προβάλλεται στην prime time.

Στο ίδιο μήκος κύματος, τέλος, κινείται και η Σίσσυ Χρηστίδου. Αν και πολιορκείται και από άλλα κανάλια, το MEGA τη θέλει διακαώς στο δυναμικό του αφού η πορεία της στη ζώνη του Σαββατοκύριακου είναι εξαιρετική.

Όσον αφορά στην Ελένη Μενεγάκη, η βασίλισσα της TV θα παραμείνει στη θέση της-στη μεσημεριανή ζώνη.

Οι σταθερές αξίες του ALPHA

«O ALPHA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία Γερμανού είναι η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου», έλεγε η ανακοίνωση του σταθμού για την παρουσιάστρια. Η Ναταλία, που βρίσκεται από το 2018 στο κανάλι και έχει αναλάβει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο ίδιο πόστο.

Με μακρά πορεία στον χώρο της μικρής οθόνης, έχει αποδείξει τη δυναμική της και δεν είναι τυχαίο που τερματίζει στην πρώτη θέση στους πίνακες της Nielsen. Θεωρείται η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, ενώ και η ίδια έχει αναφέρει πολλές φορές ότι λατρεύει αυτό που κάνει. Οπως έχει παραδεχτεί, πάντως, έχει κάνει συζητήσεις και για το «Secret Song», που αναμένεται να δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στη βραδινή ζώνη.

Με επίσημη ανακοίνωση, επίσης, ο ALPHA ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου. «Η Κατερίνα, με την αμεσότητα, το χαμόγελο, την αφοπλιστική της ειλικρίνεια, η ψυχή της αγαπημένης καθημερινής εκπομπής των 10.00, θα συνεχίσει να υποδέχεται τους τηλεθεατές στο super μαγκαζίνο, να τους ψυχαγωγεί και να τους ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν», αναφέρθηκε.

Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου


Η ξανθιά παρουσιάστρια με την εκπομπή «Super Κατερίνα» έχει χτίσει μία δυνατή σχέση με το κοινό και το τελευταίο την ανταμείβει με υψηλά ποσοστά και πρωτιές. Η «KatKen» θα συνεχίσει λοιπόν στην ίδια θέση και ζώνη, στις 10.00, παίρνοντας το lead in από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πρόκειται για ένα ακόμη πρόσωπο που το κανάλι στηρίζει πολύ και όχι τυχαία. Εδώ και χρόνια, η οικοδέσποινα του «Happy Day» έχει αποδείξει τα αντανακλαστικά της και το ταλέντο που έχει να μεταπηδά από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία.

Ίδια φαίνεται ότι θα παραμείνει και η μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Η Τατιάνα Στεφανίδου με το «Tlive» έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει τα ποσοστά τηλεθέασής της, ενώ τα ρεπορτάζ που προβάλλει και ο σχολιασμός στα κοινωνικά ζητήματα θεωρούνται ένα από τα δυνατά χαρτιά του ALPHA.

Χρήστος Φερεντίνος
Χρήστος Φερεντίνος


Μεγάλο αγκάθι παραμένει ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο οικοδεσπότης του «Deal» στον ALPHA και μετρ στα τηλεπαιχνίδια, έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από το κανάλι του Φαλήρου που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «Μονομάχου», του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού που παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος πριν από χρόνια στο STAR, αλλά και του «Still Standing». Όπως έχει αναφέρει ήδη ο Γρηγόρης Μελάς, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», το πακέτο της συνεργασίας περιλαμβάνει και την παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας μουσικής εκπομπής, όπου κάθε Σαββατόβραδο ο Φερεντίνος θα υποδέχεται τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Τι συμβαίνει με STAR και OPEN

Στο μετερίζι του STAR, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τα στελέχη, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη είχαν δηλώσει: «Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Ωστόσο, όλοι οι οιωνοί είναι θετικοί… Εμείς έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα, ανθρώπους που μας πιστεύουν και έχουν επενδύσει».

Οι τελικές αποφάσεις ακόμη δεν έχουν ληφθεί, με τους επόμενους μήνες να είναι σημαντικοί για την επόμενη χρονιά.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με το GNTM. Οι συζητήσεις γίνονται πάντα μετά τον Απρίλιο. Γιατί βιάζεστε; Κάθε χρόνο τον Απρίλιο συζητάμε. Ένας άνθρωπος που δεν έχει κάνει καλοκαίρι ποτέ του, δικαιούται ένα καλοκαίρι, δεν ξέρω γιατί αυτό ξαφνικά σημαίνει ότι θα σταματήσω τη δουλειά μου, τη ζωή μου και την καριέρα μου», είχε δηλώσει πρόσφατα η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι από τα πρόσωπα που το κανάλι επιθυμεί να κρατήσει στην οικογένειά του, καθώς μπορεί να αξιοποιηθεί σε πολλά πόστα εκτός του «Shopping Star».

Το ίδιο φαίνεται ότι συμβαίνει και με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Ο οικοδεσπότης του «Τροχού της τύχης» έχει σημειώσει μία υπέροχη πορεία εδώ και χρόνια στο STAR και, όπως φαίνεται, θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά.

Στο OPEN, η Ελένη Τσολάκη μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Η παρουσιάστρια, της οποίας το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, φαίνεται ότι έχει δεχτεί πολλές προτάσεις από αντίπαλα κανάλια. Ο λόγος δεν είναι τυχαίος, αφού η εκπομπή «Open Weekend» σημειώνει πολύ καλά ποσοστά και έχει κερδίσει τους τηλεθεατές τα Σαββατοκύριακα.

Ελένη Τσολάκη
Ελένη Τσολάκη


Έτσι, δημοσιεύματα και φήμες οργιάζουν. Η Θεσσαλονικιά είναι από τις γυναικείες παρουσίες που ενδιαφέρουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 καθώς σκέφτονται να ενεργοποιήσουν την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, τα Σάββατα και τις Κυριακές, την επόμενη χρονιά. Όμως, για εκείνη προτεραιότητα είναι το OPEN, όπως ανέφερε στις κάμερες: «Δεν μπορώ να πω τι συζητώ με το κανάλι, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Τη στιγμή που μιλάμε θέλω να πηγαίνει καλά η εκπομπή», είπε η Ελένη Τσολάκη και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είμαι επαγγελματίας, ό,τι και να μου ζητήσει ο σταθμός θα το συζητήσω. Τιμώ το κανάλι που είμαι, προέχουν οι συζητήσεις με αυτό».

Όσον αφορά στη Μπέττυ Μαγγίρα και το OPEN, το συμβόλαιό της λήγει τον Ιούνιο. Οι δύο πλευρές έχουν εξαιρετική επικοινωνία, το κανάλι θεωρεί ότι η παρουσιάστρια είναι ένα λαμπερό πρόσωπο που τα καταφέρνει αξιοπρεπέστατα στον ανταγωνισμό κι έτσι όλα έχουν θετικό πρόσημο.

Διαβάστε επίσης

Οι μεγαλύτερες κόντρες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν: Φαρμακερές ατάκες και «καρφιά»

Από τον Αργυρό έως την Τάμτα: Οι επώνυμοι που μας συστήθηκαν μέσα από ριάλιτι σόου

Oι Έλληνες influencers που βρίσκονται στην κορυφή του Instagram


Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ