MEDIA

Survivor: Τα στατιστικά που έκρυψε ο Λιανός – Ο καλύτερος παίκτης των Διασήμων δεν είναι ο Κατσούλης

Survivor: Τα στατιστικά που έκρυψε ο Λιανός – Ο καλύτερος παίκτης των Διασήμων δεν είναι ο Κατσούλης

Survivor All Star Spoiler: Τα στατιστικά των παικτών αποτελούν κάθε εβδομάδα αιτία αντιπαραθέσεων στις δύο ομάδες

Ιδιαίτερη σημασία για τους παίκτες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό έχουν τα στατιστικά των δύο ομάδων.

Συνήθως ο Γιώργος Λιανός παρουσιάζει τα στατιστικά αυτά στο συμβούλιο του νησιού κάτι που όμως δεν συνέβη αυτή την εβδομάδα.

Αν και συνήθως στην πρώτη θέση βρίσκεται ο πολύ δυνατός Σάκης Κατσούλης αυτή την εβδομάδα τα πράγματα άλλαξαν. Στην κορυφή βρέθηκε ένας άλλος παίκτης. Κάποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι στην πρώτη θέση ίσως βρίσκεται ένα άλλο φαβορί, όπως ο Μάριος ή ο Νίκος Μπάρτζης.

Ωστόσο οι αριθμοί φέρνουν στην πρώτη θέση έναν από τους αδύναμους παίκτες. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα που φέτος είναι πολύ ανεβασμένος και εκτός από τους από τις ίντριγκες... πρωταγωνιστεί και στους στίβους μάχης.

Εντύπωση επίσης προκαλεί ότι ο Μάριος Πρίαμος είναι ο χειρότερος παίκτης της ομάδας για την εβδομάδα που μας πέρασε, ενώ ο Σάκης Κατσούλης βρέθηκε στην δεύτερη θέση.

Έκπληξη αποτελεί και η τρίτη θέση που καταλαμβάνει η Ελευθερία Ελευθερίου.

«El clasico» μεταξύ Μαρτίκα-Καραγκούνια

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα Τάκης Καραγκούνιας και Σπύρος Μαρτίκας μπήκαν ξανά στην πίστα για να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα «el clasico», με τον 45χρονο φαρμακοποιό να δίνει τις απαντήσεις του στον 50χρονο μισθοφόρο ο οποίος τον αποκαλεί «πελάτη» του λόγω του ότι έχει μετρήσει περισσότερες νίκες στα ματσαρίσματά τους.

Το «el clasico» του Μαρτίκα με τον Καραγκούνια συνεχίστηκε και στο συμβούλιο αποχώρησης με τον 50χρονο μισθοφόρο να αφήνει αιχμές για την ήττα του, ζητώντας ρεβάνς από τον φαρμακοποιό.

Σχετικές ειδήσεις