MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αποχωρεί η Τζο Μαριδάκη – Ποιος είναι το φαβορί για να την ακολουθήσει

Survivor All Star Spoiler: Αποχωρεί η Τζο Μαριδάκη – Ποιος είναι το φαβορί για να την ακολουθήσει
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler: Ολοταχώς προς μια ακόμα αποχώρηση από τη μπλε ομάδα οδεύει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Εντάσεις, καυγάδες και γκρίνια για τις ψηφοφορίες παρακολουθούμε την τελευταία εβδομάδα στο Survivor All Star. Το επεισόδιο της Πέμπτης (16/3) αναμένεται να φέρει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στη διεκδίκηση για το έπαθλο φαγητού. Ένα έπαθλο που έχουν τεράστια ανάγκη οι μπλε, έτσι ώστε να βάλουν «φρένο» στο μεγάλο σερί που έχουν αρχίσει να «χτίζουν» οι κόκκινοι, κάτι που έχει προκαλέσει φθορά και στην ψυχολογία τους.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως οι «Μαχητές» θα καταφέρουν να «διπλώσουν» τις νίκες τους στα έπαθλα. Έτσι, μετά τις συγκινητικές στιγμές που είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (15/3) στο έπαθλο της επικοινωνίας, θα ακολουθήσει μια ακόμα επικράτηση για τους μπλε και στο έπαθλο φαγητού. Οι χαρούμενες στιγμές δεν θα κρατήσουν, βέβαια, για πολύ καθώς θα ακολουθήσει Συμβούλιο του Νησιού με αποχώρηση.

Και η αποχώρηση θα αφορά παίκτη από τη μπλε ομάδα, αφού και οι πέντε υποψήφιοι προέρχονται από αυτήν. Οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Μελίνα Μεταξά και Τζο Μαριδάκη είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με την τελευταία σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Σύμφωνα, τώρα, με τις πρώτες εκτιμήσεις για την επόμενη αποχώρηση, την Τζο Μαριδάκη αναμένεται να ακολουθήσει και πάλι παίκτης από την ομάδα της. Αν οι μπλε ηττηθούν, με τα δεδομένα που διαμορφώνονται, στον «τάκο» θα βρεθεί ξανά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Ένας παίκτης που δεν έχει ισχυρό fan base και που θεωρείται ήδη φαβορί για την αποχώρηση. Ο μόνος τρόπος να «γλιτώσει» είναι να μην κάνουν καμία ήττα οι μπλε στα αγωνίσματα ασυλίας. Αυτό, όμως, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο αφού οι κόκκινοι έχουν… ρολάρει και έχουν αρχίσει να παίρνουν σημαντικές νίκες…