MEDIA

Survivor All Star Spoiler (21/3): Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει στο αγώνισμα της Τρίτης 21 Μαρτίου και παίρνει την 3
Glomex

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει στο αγώνισμα της Τρίτης 21 Μαρτίου και παίρνει την 3η ασυλία - Αυτοί οι παίκτες θα βρεθούν στον τάκο.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είδαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας που κέρδισε η ομάδα των Μπλε.

Ο αποψινός αγώνας ασυλίας βρίσκει τις δύο ομάδες, Διάσημους και Μαχητές, να είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο αποψινός αγώνας που έρχεται απαιτεί ταχύτητα, συγκέντρωση και αντοχή. Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να ριχτούν στο στίβο μάχης για να κατακτήσουν την ασυλία.

Η ομάδα που κερδίζει και την δεύτερη ασυλία, σήμερα είναι η Κόκκινη. Οι Διάσημοι κάνουν το 1-1 και οι Μαχητές απόψε μετά την ήττα τους, στέλνουν τον Τάκη Καραγκούνια να κάνει παρέα στην Νικολέτα Μαυρίδη.

Την Τρίτη 21 Μαρτίου, οι δύο ομάδες θα ριχτούν στο στίβο μάχης για την τρίτη ασυλία με τους Μαχητές να αποδεικνύονται πολύ σκληροί αντίπαλοι. Οι Μπλε επιστρέφουν στις νίκες την Τρίτη και κάνουν το 2-1.

Έξαλλοι οι Μπλε με τη συμπεριφορά του Μπάρτζη - «Είναι ένας εριστικός τύπος»

Συνεχίζεται ο χαμός στο Survivor All Star.. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο των αντιπαραθέσεων βρέθηκαν ο Νίκος Μπάρτζης, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Ηλίας Γκότσης.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης προσπάθησε να εκνευρίσει τον αντίπαλό του, Τάκη Καραγκούνια όμως αυτή του η κίνησή εκνεύρισε και την ομάδα του, κάνοντας λόγο για έπαρση και ειρωνεία.

Ο Ηλίας Γκότσης αντέδρασε λέγοντας: «Δεν είμαστε εδώ μια εβδομάδα, είμαστε τρεις μήνες κι έχω καταλάβει τι είναι ο καθένας. Ο Μπάρτζης είναι ένας εριστικός τύπος, ο οποίος προσπαθεί να παίρνει τον λόγο συνέχεια με εντάσεις και τα περισσότερα πιστεύω ότι δεν τα πιστεύει ούτε ο ίδιος. Αυτό το επιβεβαιώνει κι ο Ηλίας (σ.σ. Μπόγδανος) που έχει κάνει και παρέα μαζί του. Θέλει να είναι αιχμηρή η άποψή του για να μπορεί να παίρνει τον λόγο. Όπου βρίσκει ευκαιρία την αρπάζει».

Η αντιπαράθεση επανήλθε και στο συμβούλιο του Survivor, όπου ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε λόγο για έπαρση, ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος αγωνίζεται τίμια στα 49 του. Ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε: «Όνειρό μου να πίνω τσίπουρα και να έχω μπυροκοιλιά».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Η υποψηφιότητα - έκπληξη και η ομάδα που κερδίζει την ασυλία της Δευτέρας

Survivor All Star: Ψηφοφορία με ανατροπή - Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια

Survivor all Star - Κωνσταντίνος Βασάλος: Με ενόχλησε η τοποθέτηση της Εύης Σαλταφερίδου