MEDIA

Survivor All Star - Spoiler 22/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor All Star - Spoiler 22/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

«Σκληρή» μάχη στο αποψινό αγώνισμα του Survivor All Star για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας - Ποια ομάδα θα το πάρει.

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης μετά το χθεσινό 21/3 που ήταν γεμάτο κλάματα και εντάσεις. Απόψε λοιπόν, Διάσημοι και Μαχητές θα πέσουν στους στίβους μάχης με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για τους παίκτες. Μπλε και κόκκινοι είναι πολύ μπροστά στην επικοινωνία και έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τις οικογένειες τους. Βέβαια, το έπαθλο επικοινωνίας έχει και φαγητό, άρα σήμερα 22/3 όποια ομάδα και να κερδίσει θα περάσει πολύ καλά. Και θα χαρεί και θα φάει και θα ξεχαστεί από τις δυσκολίες στις καλύβες τους.

Οι Διάσημοι θα πάρουν τη νίκη στον αποψινό αγώνα και θα φτάσουν στο έπαθλο επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι στον τάκο βρίσκονται η Νικολέττα Μαυρίδη, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Κόρομι και ο Σπύρος Μαρτίκα.

Tο φαβορί για αποχώρηση

Την Πέμπτη (23/03) θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει τελικά από το Survivor All Star, με τους Κόκκινους να έχουν περισσότερες πιθανότητες να χάσουν κάποιον δικό τους παίκτη.

Υποψήφιοι λοιπόν είναι από την ομάδα των Διασήμων, η Νικόλ Μαυρίδη, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Κόρομι και ο Σπύρος Μαρτίκας ενώ από τους Μαχητές υποψήφιος είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής σπόιλερ το φαβορί για την αποχώρηση είναι ο... Γιώργος Κόρομι!

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο Τάκης που προκαλεί το χάος στις δύο ομάδες και η «μάχη» των πέντε υποψηφίων

Survivor All Star: Πήγαν στην ψηφοφορία και τα έκαναν… θάλασσα – Άλλοι τρεις υποψήφιοι για τους Μπλε

Survivor All Star: Ήρθε το τέλος για Βασάλο-Τάκη - «Δεν θα κάνω την νταντά του»