MEDIA

Survivor All Star - Spoiler: Ανατροπή - Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor All Star - Spoiler: Ανατροπή - Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor All Star Spoiler: Στο περιθώριο των αποβολών λόγω παράβασης κανονισμών, οι δύο ομάδες θα κληθούν να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας

Για το φαγητό και την επικοινωνία… έγιναν όλα στο Survivor All Star.

Σήμερα λοιπόν οι δύο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας. Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, η Μπλε ομάδα είναι αυτή που θα νικήσει μετά από ένα σερί ηττών.

Την προηγούμενη εβδομάδα το συγκεκριμένο έπαθλο είχαν την τύχη να το κερδίσουν οι Κόκκινοι.

Η πρώτη εμφάνιση Πιλίδη

Με χαμόγελα επιστρέφουν στην Ελλάδα ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star λόγω παραβίασης κανονισμών.

Ο Ηλίας Γκότσης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τον συνταξιδιώτη του Γιωρίκα γράφοντας: "ιδανικό άτομο για ταξίδι".

Σε μια ακόμα ανάρτηση οι δύο παίκτες κάθονται δίπλα - δίπλα με τον Γιωρίκα να έχει μόλις ξυπνήσει.

Εν τω μεταξύ την απάντηση του για την αποβολή του από το Survivor έδωσε ο Ηλίας Γκότσης με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media.

Μετά τις κατηγορίες ότι είχε κανονίσει με ντόπιο να του φέρνει φαγητό ο Ηλίας Γκότσης στον δρόμο του προς το αεροδρόμιο είπε σε βίντεο που ανέβασε στα social: «Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει, παρόλα αυτά, αλήθεια το εννοώ ότι νιώθω νικητής γιατί τόση ώρα που διάβαζα τα μηνύματα σας έχω πάρει τεράστια αγάπη. Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι κάποιοι άνθρωποι έχουν κάποιες ιδέες, κάποιες αρχές που πορεύονται και τελειώνουν με αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς κακώς είμαι εδώ. Παρόλα αυτά, νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς, δεν κρατάω κακία για κανέναν. Άλλο ένα μάθημα. Το 2018 αναθεώρησα πολλά υλικά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα. Νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρώπινων σχέσεων, οπότε νιώθω λίγο πιο "σοφός". Είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά», είπε μεταξύ άλλων.

Το χιουμοριστικό βίντεο

Επίσης ο νικητής του Survivor 2018 με ένα χιουμοριστικό βίντεο δείχνει πως έκανε τις... συναλλαγές του.

Στο βίντεο o Ηλίας Γκότσης πηγαίνει σε έναν ντόπιο τον οποίο χρηματίζει και του λέει: «Today food καλύβα» και φεύγει τρέχοντας.

Σχετικές ειδήσεις