MEDIA

Survivor All Star - Spoiler (29-3): Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού

Survivor All Star - Spoiler (29-3): Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού

Survivor All Star: Αγωνία για τους αποψινούς νικητές 

Ένα ακόμα ενδιαφέρον επεισόδιο πρόκειται να παρακολουθήσουν απόψε οι φανατικοί του Survivor.

Το μενού θα έχει έπαθλο φαγητού και στη συνέχεια, αποχώρηση. Όπως ήδη έχουμε γράψει η παίκτρια που θα αποχωρήσει είναι η Ελένη Χαμπέρη.

Πριν όμως φτάσουν, στο συμβούλιο όλοι για να ακούσουν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, θα πρέπει να μπουν στον στίβο μάχης και να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να φάνε.

Αυτοί που θα γεμίσουν τα στομάχια τους, και θα κοιμηθούν λίγο πιο ήσυχοι, είναι οι Μαχητές, κάτι που θα τους ανεβάσει το ηθικό μετά τις ήττες τους τις προηγούμενες ημέρες.

Πότε αποχαιρετούν το κοινό Survivor All Star και σειρές για το Πάσχα

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα έχει ξεκινήσει. Ως είθισται, τα περισσότερα κανάλια διαμορφώνουν ειδικά τον προγραμματισμό τους και βάζουν έστω για λίγες μέρες στον «πάγο» τα δυνατά τους χαρτιά.

Εξαίρεση στον κανόνα δεν θα αποτελέσει το «Survivor All Star». Το ριάλιτι επιβίωσης θα προβληθεί την Κυριακή των Βαΐων, τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μ.βω Τρίτη ενώ τη Μεγάλη Τετάρτη θα προβληθεί ένα επεισόδιο με τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού. Η παραγωγή εξετάζει, μάλιστα, το ενδεχόμενο να μην υπάρξει αποχώρηση προκειμένου να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Παράλληλα, θα «στήσουν» ένα μικρό γλέντι για τους συμμετέχοντες με φαγητό για να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ωραία αυτές τις οικογενειακές ημέρες.

Στο μέτωπο της μυθοπλασίας, «Ο Παράδεισος των Κυριών» του ALPHA θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη. Ο «Σασμός» θα κάνει ένα μικρό break, αφού θα προβάλλεται έως τη Μεγάλη Τρίτη. Η τρίτη μεγάλη παραγωγή του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει», δεν θα προβληθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα ενώ όλες οι σειρές αναμένεται να επιστρέψουν με νέα επεισόδια την 19η Απριλίου για να πάρουν θέση στη βραδινή ζώνη μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Στο MEGA, «Η Γη της Ελιάς» θα παίζεται μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη και το «Μαύρο Ρόδο» θα προβληθεί μόνο την Κυριακή των Βαΐων. Να σημειωθεί ότι, τη Μεγάλη Εβδομάδα, θέση στο πρόγραμμα θα πάρει η επανάληψη της σειράς «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό». Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, που αγκαλιάστηκε από το κοινό και ετοιμάζεται να επιστρέψει του χρόνου με νέα επεισόδια, αρμόζει στο κατανυκτικό κλίμα των ημερών.

Το σενάριο εστιάζει στην ιστορία του Αγίου Παϊσίου, του σύγχρονου Αγίου που άγγιξε όλο τον κόσμο της Ορθοδοξίας, που ξεκινάει με τη γέννησή του στα Φάρασα της Καππαδοκίας, στις 25 Ιουλίου του 1924. Λίγες ημέρες αργότερα, βαφτίζεται από τον γέροντα Αρσένιο τον Καππαδόκη, ο οποίος του δίνει το όνομά του. Η γέννηση του Αγίου Παϊσίου συμπίπτει με τον ξεριζωμό των Ελλήνων από την Καππαδοκία. Ο μικρός Αρσένιος γίνεται πρόσφυγας στις πρώτες μέρες της ζωής του. Η οικογένειά του, μαζί με όλους τους κατοίκους των ελληνικών χωριών της Καππαδοκίας, παίρνει τον δρόμο της προσφυγιάς για την Ελλάδα. Μπροστάρης και πνευματικός οδηγός τους στην περιπέτεια αυτή είναι ο γέροντας Αρσένιος.

Σχετικές ειδήσεις