MEDIA

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πότε εισβάλλει στη «Γη της Ελιάς»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πότε εισβάλλει στη «Γη της Ελιάς»

«Γη της Ελιάς»: Ο Ντάνος ετοιμάζεται να μπει στη σειρά του MEGA και να φέρει τα πάνω κάτω

Οι φανατικοί του αναμένουν να τον δουν να επιστρέφει τηλεοπτικά. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα για τη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», ωστόσο το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στη μικρή οθόνη τη Μεγάλη Τρίτη. Την 11η Απριλίου, ο Ορέστης Αντωνιάδης φτάνει στη Μάνη και σύντομα θα ταράξει τα νερά της μικρής κοινωνίας...

Όπως έχει αποκαλυφθεί, ο Ντάνος θα υποδυθεί έναν γοητευτικό γυμναστή με έδρα το Περιστέρι της Αττικής. Ο Ορέστης θα επισκεφθεί τη Μάνη μόνος του ως τουρίστας. Αυτό όμως θα είναι η βιτρίνα. Στην πραγματικότητα, θα επισκεφθεί τον τόπο είτε ως μυστικός αστυνομικός προκειμένου να διερευνήσει τη δολοφονία του Κίμωνα, είτε ως μέλος της αντίπαλης συμμορίας του Δημοσθένη για να πάρει εκδίκηση, είτε ως απλός επισκέπτης και φίλος του Κίμωνα που όμως δεν τον γνωρίζει κανείς.

Μέχρι τότε, οι υπόλοιποι ήρωες θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Απόψε, ο Στάθης πηγαίνει στην Αρετή και την προτρέπει να δεχτεί επιτέλους τον Φίλιππο. Εκείνη όμως, για μία ακόμη φορά αντιδρά έντονα και οι κατάρες της δεν έχουν τέλος. Η Ασπασία εξομολογείται στην ψυχολόγο γεγονότα από την παιδική της ηλικία και μια δραματική ιστορία αρχίζει να ξεδιπλώνεται. Η Μυρτάλη δείχνει για ακόμα μία φορά το μίσος της για την Αθηνά και πιέζει τον Αλέξη να οργανώσει τον φόνο της. Ο Κουράκος πιέζει την Ευτυχία να τον αφήσει να τη βοηθήσει οικονομικά, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Στο αυριανό επεισόδιο, η Αθηνά, η Χάιδω, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος φτάνουν στο Σούνιο, και η Μαρία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περάσουν καλά. Η Ασπασία προσπαθεί να πλησιάσει την Ειρήνη, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς η μικρή είναι καχύποπτη απέναντί της. Η Αντωνία αποκαλύπτει στην Αλκμήνη πως είναι διατεθειμένη να παρατήσει τη ζωή της στην Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη μαζί της. Ο Στάθης «σκηνοθετεί» μια ψεύτικη ερωτική ιστορία προκειμένου να βοηθήσει τον Πότη να κατακτήσει την Άννα. Ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης σκοπεύει να πουλήσει τον ελαιώνα του κι ετοιμάζεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η Ιουλία, όμως, η οποία δεν θέλει να μείνει ο Στάθης χωρίς δουλειά, έχει άλλα σχέδια.

Σχετικές ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Ετοιμάζουν μια μεγάλη επιστροφή που θα «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό

Survivor All Star: Οι αποβολές, οι ντόπιοι, η παραγωγή και τα ξεκατινιάσματα στα social media

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μαρίνα ετοιμάζεται να παραδώσει τα λύτρα – Θα κινδυνεύσει;