MEDIA

Survivor All Star: Τα λαβράκια που «ψάρεψε» ο Ατζούν και το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor All Star
Glomex

Τα… εσώψυχα των παικτών έβγαλε στο παιχνίδι μνήμης ο Ατζούν Ιλίτζαλι , ενώ οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης είδαν τους παίκτες της Μπλε ομάδας να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας στο επεισόδιο του Survivor All Star, το βράδυ της Τετάρτης.

Χαμός έχει ξεσπάσει στo Survivor All Star έπειτα από τις δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο προχθεσινό συμβούλιο. Συγκεκριμένα η Σταυρούλα επιτέθηκε άδικα σε Ρία και Στέλλα για να καλύψει τη φίλη της Ελένη.

«Η αλήθεια είναι ότι με την Σταυρούλα δεν έχω έρθει κοντά, δεν ξέρω και πάρα πολύ καλά τι άνθρωπος είναι. Θεωρώ ότι πολλές φορές οι τοποθετήσεις της δεν στέκουν. Ξεκίνησε να μιλάει με τη Στέλλα, είπε πως «κάποιοι έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες» και η Στέλλα την ρώτησε για ποιους μιλάει και εκείνη είπε «και για σένα αλλά και για άλλο άτομο, την Ρία». Όταν πηγαίνω δηλαδή στον στόχο, μόνη μου πηγαίνω; Είμαι στο γυμναστήριο, πετάω στόχους και έχω πάρα πολλές ευκαιρίες; Παίζω με κάποια αντίπαλο», ανέφερε η Ρία Κολοβού.

«Η Ρία είναι ο πιο εύκολος στόχος εδώ μέσα γιατί η Ρία ειναι η κοπέλα που… «τι σχέση έχει με το Survivor» και καλώς ή κακώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα! Ασχολούμαι με την μόδα οπότε, επειδή δεν είμαι αθλήτρια, όσες νίκες και να φέρω και ότι και να δώσω δεν θα ανταμειφθεί ποτέ. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με υποστηρίζουν και εμένα μου αρκεί που το βλέπω στα μάτια τους. Το να το δει όλη η ομάδα δεν με ενδιαφέρει. Η Σταυρούλα είναι από τους παίκτες που δεν θα το δει ποτέ» πρόσθεσε, επίσης, η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor All Star.

«Έχω κουραστεί με τον Σπύρο»

Δυσαρέσκεια προκαλεί στους συμπαίκτες του ο Σπύρος Μαρτίκας αφού οι περισσότεροι παίκτες του «Survivor All Star» δεν συμφωνούν με τη στάση που κρατά.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είχε μαγειρέψει την ψηφοφορία πριν από τρεις εβδομάδες και τώρα προσπαθεί να πείσει ότι η Στέλλα είναι η πιο αδύναμη παίκτρια. Όπου φυσάει ο άνεμος είναι», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Μπόγδανος δήλωσε φανερά ενοχλημένος: «Για να μην είμαι άδικος, όταν χάνεις τρεις ασυλίες είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οπότε καταλαβαίνω την αντίδραση του Μαρτίκα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ψήφιζα τη Στέλλα», προσθέτοντας πως είναι κουρασμένος από τη συμπεριφορά του Μαρτίκα.

Μπλε η επικοινωνία

Η Μπλε ομάδα ήταν αυτή του κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star αλλά και το έπαθλο φαγητού που ήταν φρουτοσαλάτα με μέλι.

Ο αγώνας κρίθηκε στον πόντο καθώς οι δύο ομάδες ήταν 6-6 μέχρι να κάνουν το 6-7 οι Μπλε οι οποίοι είχαν μπει στο στίβο μάχης με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Ελένη Χαμπέρη εναντίον του Στέλιου Χανταμπάκη και της Αφροδίτης Σκαφίδα.

Οι Μπλε σταμάτησαν το σερί νικών των Κόκκινων από την αρχή της εβδομάδας στα αγωνίσματα ασυλίας που οδήγησαν στον τάκο τους Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου και Ελένη Χαμπέρη.

Μετά τη μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες και δραματικό φινάλε με τους Μπλε να είναι πανευτυχείς οι Κόκκινοι τα «έβαψαν μαύρα».

Το παιχνίδι του Ατζούν...

O Ατζούν Ιλιτζαλί το βράδυ της Τετάρτης συνάντησε τις δύο ομάδες του Survivor All Star προκειμένου να διεξαχθεί μία νέα δημοπρασία φαγητού.

Όταν ήρθε η σειρά της Αφροδίτης Σκαφίδα για να παίξει στο παιχνίδι, ο Τούρκος παραγωγός κράτησε την συζήτηση αποκλειστικά στην προσωπική της ζωή και την σχέση που διατηρεί τα τελευταία χρόνια με τον Πύρρο Δήμα. Μάλιστα, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και παίκτρια της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα.

Όταν ήρθε η σειρά του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου για να παίξουν στο παιχνίδι, ο Τούρκος παραγωγός κράτησε την συζήτηση αποκλειστικά στην προσωπική τους σχέση.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη την οποία χαρακτήρισε «περίπλοκη»…

Στη συνέχεια ακολούθησε το παιχνίδι της δημοπρασίας...

Στο τέλος του επεισοδίου, οι παίκτες της Μπλε ομάδας απόλαυσαν το έπαθλο, και διασκέδασαν με τα μηνύματα από τους χρήστες του Twitter.