MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αλλάζει ομάδα ο Σάκης Κατσούλης; Χαμός στο Συμβούλιο του Νησιού

Survivor All Star Spoiler: Αλλάζει ομάδα ο Σάκης Κατσούλης; Χαμός στο Συμβούλιο του Νησιού
Instagram/Survivor Greece

Survivor All Star Spoiler: Η απόφαση του Ατζούν για να φέρει αγωνιστική ισορροπία, προκαλεί νέα αναστάτωση στις δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης.

Επιστροφή στη δράση για το Survivor All Star απόψε (2/4) με ένα επεισόδιο που θα περιλαμβάνει το αγώνισμα ασυλίας αλλά και με διαφορετική ψηφοφορία από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Από τη στιγμή, άλλωστε, που έγινε γνωστό ότι αποβάλλονται από το παιχνίδι Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης, υπήρχε το βασικό ερώτημα: Πώς θα καταφέρει ο Ατζούν να φέρει ξανά την αγωνιστική ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Όπως έγινε γνωστό, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον ίδιο τον ΣΚΑΪ, στο Συμβούλιο του Νησιού πέρα από την ψηφοφορία για την αποχώρηση θα υπάρξει και μια διαφορετική ψηφοφορία. Οι παίκτες των Μαχητών θα ψηφίσουν για τον ποιο παίκτη θέλουν να πάρουν από την ομάδα των Διάσημων. Ο Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι αυτοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους, με τον πρώτο να θεωρείται το φαβορί για να προτιμηθεί από τους μπλε.

Πάντως, στο αγώνισμα που θα δούμε στις οθόνες μας την Κυριακή (2/4), ο Σάκης Κατσούλης αγωνίζεται κανονικά με τους κόκκινους και οδηγεί την ομάδα του στη νίκη. Έτσι, η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση είναι η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, μάλιστα, οι κόκκινοι θα κερδίσουν και την ασυλία της Δευτέρας (3/4). Έτσι, στον «τάκο» θα βγουν και ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Νίκο Μπάρτζη.

Εν τέλει, η μετακίνηση του Σάκη Κατσούλη στη μπλε ομάδα δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά το Πρωταπριλιάτικο αστείο της παραγωγής του Survivor All Star.