MEDIA

«Βόμβες», μετακινήσεις και αποχωρήσεις από την TV – Τα πάνω κάτω την επόμενη χρονιά

«Βόμβες», μετακινήσεις και αποχωρήσεις από την TV – Τα πάνω κάτω την επόμενη χρονιά
H Βίκυ Καγιά.
Glomex

Η μικρή οθόνη θυμίζει καζάνι που βράζει, με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις

Η φετινή σεζόν ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και είναι, ίσως, η μοναδική φορά που υπάρχουν από τώρα τόσα «μαγειρέματα» για την επόμενη χρονιά. Ανακοινώσεις, παρασκήνιο και μεγάλες αλλαγές έρχονται με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

Το πιο πρόσφατο σκηνικό αφορά στη Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια του «Shopping Star» φαίνεται πως αποχωρεί από το κανάλι της Κηφισιάς και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της που λήγει στα τέλη Ιουνίου. Πρόκειται για μία αναπάντεχη εξέλιξη, καθώς η Βίκυ είχε συνδεθεί με το STAR και μπόρεσε να αναλάβει με μαεστρία διαφορετικά πρότζεκτ. Να σημειωθεί ότι, λίγο πριν την εν λόγω εξέλιξη, είχε προλάβει να ανακοινώσει ότι το «GNTM» «παγώνει».

Το δρόμο των μεταγραφών και των αποχωρήσεων, βεβαίως, άνοιξε ο Νίκος Μουτσινάς. Μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι», στις αρχές Μαρτίου, είχε σπεύσει να ξεκαθαρίσει ότι αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ. «Δεν θέλω καθόλου, αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω. Έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση αρχικά και κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός και αν δεν μου το έχουν πει και κάνω το βλάκα αυτή τη στιγμή. Συνήθως δεν μιλάω, αλλά τώρα θα μιλήσω. Δεν ισχύει καθόλου. Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου. Σας έχω όλους τακτοποιημένους, σας έχω γράψει από ένα εξοχικό, να καθίσετε και να περάσετε τη ζωή σας σαν άνθρωποι», ανέφερε με χιούμορ.

«Αποφάσισα ότι φέτος θα σταματήσω να κάνω δική μου εκπομπή. Πολύ πιθανό, ένα 80-90% να μείνω και εκτός τηλεόρασης. Είναι μία δική μου απόφαση που δε νιώθω ότι πρέπει να την επικοινωνήσω», πρόσθεσε. Βεβαίως, οι προτάσεις είναι αρκετές και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν βρεθεί σε κάποια κριτική επιτροπή σόου.

Μετά από μία αποχώρηση, έρχεται και μία άφιξη κι έτσι τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου αποφάσισαν να ανακοινώσουν ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα περάσει την πόρτα του σταθμού. Ο ηθοποιός, που αποχωρεί από τον ΑΝΤ1, θα αναλάβει τη μαγειρική εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ενώ ίσως αξιοποιηθεί και σε δεύτερη θέση.

Το παράδειγμα του Μάρκου ακολουθεί ο Χρήστος Φερεντίνος. Ακόμη δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, ο παρουσιαστής του «Deal» όμως αφήνει τη θέση του στον ALPHA και θα βρεθεί στον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι. Ο «Μονομάχος» φαίνεται ότι του ανήκει και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα το απογειώσει. Η έλευσή του θα είναι μία ακόμη κίνηση ματ των στελεχών του ΣΚΑΪ.

Σχετικές ειδήσεις

Οι θρησκευτικές σειρές που φέρνουν τα κανάλια τη Μεγάλη Εβδομάδα

Τηλεθέαση: Τι έκαναν οι «Ράδιο Αρβύλα» στην τελευταία τους εκπομπή

Βίκυ Καγιά: Τέλος από το STAR; - Τι συμβαίνει με το συμβόλαιό της