MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι με 45.000 ευρώ!

Survivor All Star Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι με 45.000 ευρώ!
INSTAGRAM

Κανείς δεν αποχωρεί με άδεια χέρια από το Survivor All Star! Αυτός είναι ο παίκτης που λέει αντίο σήμερα και εξασφαλίζει 45.000 ευρώ!

Επιστροφή στην καθημερινότητα για τους Survivors μετά το ελληνοτουρκικό γλέντι. Λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας, Μπλε και Κόκκινοι είναι έτοιμοι για τον στίβο μάχης με στόχο το έπαθλο φαγητού. Η δίψα για νίκη είναι μεγάλη και φέρνει εντάσεις μεταξύ των δυο ομάδων με πρωταγωνιστές τον Τάκη Καραγκούνια, τον Νικόλα Αγόρου και τον Ηλία Μπόγδανο.

Στο Συμβούλιο του νησιού για έναν από τους πέντε υποψήφιους, τον Τάκη Καραγκούνια, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Νίκο Μπάρτζη ή τον Γιώργο Ασημακόπουλο, το Survivor All Star τελειώνει εδώ. Ποιος από τους πέντε δε θα καταφέρει να φτάσει στο μεγάλο πάρτι της ένωσης;

Ένας από τους πέντε ωστόσο δεν θα προλάβει να διασκεδάσει στο πάρτι της Ένωσης και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι σήμερα. Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Φυσικά ο παίκτης δεν θα φύγει με άδεια τα χέρια. Στον τραπεζικό του λογαριασμό θα δει σε λίγο καιρό περίπου 45.000 ευρώ. Το ποσό αυτό προκύπτει από τις 9 εβδομάδες που παρέμεινε στο παιχνίδι ο παίκτης επί τα 5.000 που είχε συμφωνήσει με την παραγωγή για κάθε εβδομάδα παραμονής του.