MEDIA

Survivor All Star: «Μπλε» έγινε το μεγάλο έπαθλο του φετινού παιχνιδιού - Στο Λονδίνο οι παίκτες

Survivor All Star: «Μπλε» έγινε το μεγάλο έπαθλο του φετινού παιχνιδιού - Στο Λονδίνο οι παίκτες
GLOMEX

Survivor All Star: Για το πολυπόθητο ταξίδι στο Λονδίνο αγωνίστηκαν το βράδυ της Κυριακής οι παίκτες των δύο ομάδων.

Μετά από 9 φορές υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε αλώβητος και συνεχίζει στο Survivor All Star.

Τις συνεχείς υποψηφιότητές του τις χαρακτηρίζει ως «κατάρα» και λέει ότι κατάφερε να την σπάσει αφού συνεχίζει στο παιχνίδι παρά τις συνεχείς ψήφους από τους συμπαίκτες του.

«Κάποιοι ήλπιζαν στην κατάρα που μαστίζει το Survivor για να αποχωρήσω. Κάποιοι ήλπιζαν ότι στον τελευταίο αγώνα, όποιος φέρει το δεκάρι και είναι υποψήφιος, ή κερδηθεί ο αγώνας αυτός από την ομάδα που έχει τον υποψήφιο, αυτός ο υποψήφιος αποχωρεί. Αυτή είναι η κατάρα που μαστίζει χρόνια το Survivor. Πολλοί ήλπιζαν σε αυτή την κατάρα για να αποχωρήσω», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εγώ ήλπιζα για ένατη φορά στην αγάπη του κόσμου, στην στήριξή του, στην αλήθεια του», πρόσθεσε ο φαρμακοποιός, ο οποίος προχωρά ακάθεκτος κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Χαμός για τη ψηφοφορία και την αποχώρηση

Η αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου στοίχισε σε κάποιους παίκτες της Κόκκινης ομάδας, οι οποίοι θεώρησαν άδικο να φύγει η παίκτρια.

Έτσι ξεκίνησε μια έντονη διαφωνία στην καλύβα με την Σταυρούλα, τον Τάκη και τη Στέλλα. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ιδανικά θα ήθελε να αποχωρήσει η Μελίνα Μεταξά και χαρακτήρισε άδικη την αποχώρηση της Εύης. Από την άλλη ο Καραγκούνιας και η Ανδρεάδου δεν τη στήριξαν, διότι θεωρούν ότι οι ψήφοι δεν είναι καθαρά αγωνιστικοί και πώς μετράει η άποψη και του τηλεοπτικού κοινού.

«Είπες χθες ότι έφυγε η Εύη και μένουν άλλοι που δεν αξίζουν να είναι εδώ. Αυτό το κρίνει ο κόσμος, ποιοι αξίζουν και ποιοι δεν αξίζουν. Αλήθεια και γω πιστεύω ότι κάποιοι αγωνιστικά που είναι πολύ καλοί φεύγουν. Αν το εννοείς αγωνιστικά, ναι. Όμως ακούγεται περίεργο γιατί ο κόσμος είναι που ψηφίζει και δίνει χρήματα για να μείνουν κάποιοι εδώ», είπε αρχικά ο Καραγκούνιας.

«Εντάξει, ρε παιδί, μου δεν μπορώ να έχω και γω την δική μου κριτική; Ο κόσμος μπορεί να ψηφίζει όποιον θέλει και να αγαπάει όποιον θέλει. Είναι όμως η δική μου κρίση» του απάντησε η Σταυρούλα.

Ο παίκτης τότε μιλώντας στις κάμερες είπε χαρακτηριστικά: «Τι εννοείς Σταυρούλα μου; Ότι είναι άδικο που παραμένω εγώ ή η Μελίνα ή ο Μαρτίκας ή δεν ξέρω ποιος άλλος; Είναι άδικη η κρίση του κόσμου; Καλά θα κάνεις, Σταυρούλα μου, να προσέχεις γιατί πλησιάζει ο καιρός που θα βγεις και συ κάποια στιγμή υποψήφια και τον θες τον κόσμο μαζί σου».

Αιχμές Ασημακόπουλου για Μαρτίκα

Η αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ομάδα των Κόκκινων με τους παίκτες να ρίχνουν αιχμές ο ένας στον άλλον για το στήσιμο της ψηφοφορίας.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παρομοίασε τον Σπύρο Μαρτίκα με μελισσούλα που μεταφέρει πληροφορίες.

«Για τον Νίκο Μπάρτζη λένε, αλλά την μελισσούλα των Σπύρο Μαρτίκα δεν ασχολούνται. Τα λουλουδάκια των μπλέ, πάει στα λουλουδάκια των κόκκινων. Μεταφέρει πληροφορίες, για τί είναι πολύ καλός σε αυτά, όπως είχε κάνει και σε εμένα, αλλά δεν έπιασε. Ήξερε οτι στο κοινό η Εύη μπορεί να είναι πιο αδύναμη στο κοινό και το έστησε από εδώ και από εκεί και βγήκε η Εύη και έφυγε η Εύη», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Τεράστιο έπαθλο ανακοίνωσε ο Ατζούν

Στο αγώνισμα της Κυριακής, μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε ο Ατζούν στις δύο ομάδες, με τους παίκτες να μένουν άφωνοι στην ανακοίνωση του επάθλου.

Ο Τούρκος παρουσιαστής και παραγωγός ανακοίνωσε στους παίκτες πώς η νικήτρια ομάδα θα πάει… Λονδίνο, με την αναμέτρηση να έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με την αναμέτρηση να πηγαίνει στο flag race, με τους Μπλε στο τέλος να παίρνουν τη νίκη και τα «εισιτήρια» για να επισκεφθούν την βρετανική πρωτεύουσα.

Στο Λονδίνο οι Μπλε

Στη συνέχεια, οι παίκτες της Μπλε ομάδας πήγαν στο Λονδίνο, όπου παρακολούθησαν ένα αγώνα της Χαλ και απόλαυσαν τη βόλτα τους στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.