MEDIA

Survivor All Star: Οι Μπλε τα έκαναν μαντάρα με την «κούφια» ψήφο - Βγήκε υποψήφια η μισή ομάδα

Survivor All Star: Οι Μπλε τα έκαναν μαντάρα με την «κούφια» ψήφο - Βγήκε υποψήφια η μισή ομάδα

Survivor All Star: Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Με αιχμές ξεκίνησε τη Δευτέρα το Survivor All Star με τη Μαριαλένα να είναι εμφανώς εκνευρισμένη με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τη συμπεριφορά της στην αντίπαλη ομάδα.

Η Σταυρούλα άφησε σπόντες λέγοντας στην αντίπαλη ομάδα «τι ωραία που ήταν όταν χάνατε και δεν μιλάγατε», πράγμα που έκανε έξαλλους τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω ποια νομίζει ότι είναι εδώ πέρα. Για εμένα δείχνει έλλειψη σεβασμού και παιδείας... Με ενόχλησε πάρα πολύ, δεν μίλησα εκείνη την ώρα γιατί πιστεύω ότι θα τσακωνόμουν πολύ άσχημα αλλά δεν πέφτω και από τα σύννεφα», πρόσθεσε η παίκτρια εμφανώς νευριασμένη στη συνέχεια.

Στρατόπεδα «Μαρτίκα» και «Μπάρτζη»...

Δύσκολα τα πράγματα στους Μαχητές με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη να έχουν σχέσεις που κρέμονται από ένα τεντωμένο σχοινί.

Οι Μπλε πλέον έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα με τον Ηλία Μπόγδανο και τη Σταυρούλα να υποστηρίζουν τον Μαρτίκα και από την άλλη τον Νίκο Μπάρτζη να υποστηρίζει η Στέλλα και η Ρία.

Η μεριά του Νίκου Μπάρτζη υποστηρίζει ότι ο φαρμακοποιός ανακατεύεται στις ψηφοφορίες και προσπαθεί να βγάλει εκτός αδύναμους παίκτες προκειμένου να μην υπάρχει ανταγωνισμός ενώ από τη μεριά του Σπύρου Μαρτίκα υποστηρίζεται ότι ο Μπάρτζης προσπαθεί να βγάλει ύπουλο τον παίκτη και πώς είναι όλα στημένα.

Μάλιστα όταν ο Σπύρος, η Σταυρούλα και Ηλίας συζητούσαν στο δάσος αφήνοντας μεγάλες αιχμές κατά του Νίκου Μπάρτζη, ο παίκτης του είδε και απομακρύνθηκε.

Μάλιστα αφού απομακρύνθηκε ο Μπάρτζης είπε στις κάμερες: «Ξέρω τον τρόπο που σκέφτεται για αυτό με θέλει στην απομόνωση» και συνέχισε ακάθεκτος τις βολές του προς τον Σπύρο Μαρτίκα.

Χαμός πριν το αγώνισμα με Μαρτίκα και Μπάρτζη

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη με τον Σπύρο Μαρτίκα, οι οποίοι αντάλλαξαν πυρά μεταξύ τους λίγο πριν το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία.

«Βγαίνοντας χθες από το συμβούλιο ο Σπύρος έπιασε ξανά τον ίδιο άνθρωπο. Στρατηγικά μπορούν να βγάλουν εμένα υποψήφιο» είπε αρχικά ο Μπάρτζης.

Τότε εμφανώς θυμωμένος ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε:
«Είναι πολύ σημαντικό να εξακριβωθεί κάτι, ότι ο Μπάρτζης έχει μια εμμονή να σπέρνει την διχόνοια. Χωρίς να συμμετέχει σε καμία συζήτηση, εκθέτει όλους όσους συζήτησαν ίσως κάτι μικρό που παρερμηνεύει ο ίδιος και το σερβίρει μετά από πολύ καιρό. Όπως έκανε με τον Τάκη και τον Βασάλο, όπου έπιασε τον Τάκη και του είπε ότι ο Βασάλςο είχε πει αυτά για εσένα πριν από ένα μήνα. Παρερμήνευσε κι εκμεταλλεύτηκε την συζήτησή μου με την Ρία για να μας εκθέσει. Είχα πει στον Ασημακόπουλο πρόσεχέ τον, θα σε εκθέσει και το έκανε σήμερα. Του είπα πρόσεχε τον Μπάρτζη θα σε εκθέσει. Όποιος μιλά με τον Μπάρτζη, θα τον εκθέσει. Όλοι σε κάνουν παρέα Μπάρτζη μου, κανείς δεν θέλει να σε λιθοβολήσει. Μην μου παίρνεις αυτό το ύφος γιατί είσαι αγαπητός. Μόνος σου απομονώνεσαι και θυματοποιείσαι, δεν σε έχει αποκρούσει κανένας. Πάντα θα το παίζεις θύμα».

Ο Νίκος Μπάρτζης φυσικά απάντησε στον παίκτη λέγοντας του:
«Παίκτες που έχουν φύγει από το παιχνίδι ξέρουν ποιος είσαι και πως προσπαθείς να προχωρήσεις στο Survivor».

Αίτημα από Μπάρτζη - «Να είμαι εγώ και ο Σπύρος υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα»

Λίγο πριν το αγώνισμα ο Μπάρτζης έκανε μια πρόταση που πάγωσε τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης έκανε αίτημα στην παραγωγή να αναμετρηθεί με τον Σπύρο Μαρτίκα ως υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα.

«Όπως είπα και χθες στο συμβούλιο, δεν μπορώ να αδικήσω κανέναν από τους συμπαίκτες της ομάδας μας. Είναι αποδεκτή η ψήφος του κόσμου που κρατάει τον Σπύρο, αλλά εγώ με βάση τις αξίες μου δεν μπορώ να βάλω τον Σπύρο παραπάνω από τη στιγμή που ψηφίζω αγωνιστικά. Για παράδειγμα να ψηφίσω τον Μάριο που δεν τον έχω δει καθόλου αγωνιστικά. Θέλω να πω στην ομάδα, σήμερα σε περίπτωση που χάσουμε, θα ήθελα να με ψηφίσετε όλοι και να βγω στον “τάκο” γιατί με όλα αυτά που έχει κάνει ο Σπύρος έχω κουραστεί εδώ μέσα. Θα ήθελα να δοκιμάσω την επικοινωνία που έχω με τον κόσμο σε θέμα ψηφοφορίας και αν είμαι δυνατός να μείνω και θα με κάνει ένα βήμα πιο κοντά να φτάσω στον στόχο μου. Έτσι θα βοηθηθεί η ομάδα και θα γίνει πιο δυνατή αν μείνω εγώ και αποχωρήσει ο Σπύρος. Θα ήθελα να κάνω μια έκκληση στην παραγωγή, σε περίπτωση που χάσουμε αυτή την εβδομάδα. Να είναι δύο υποψήφιοι. Να είμαι εγώ και ο Σπύρος», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Τότε η Ρία Κολοβού, η οποία είναι με το στρατόπεδο του Νίκου Μπάρτζη ζήτησε και εκείνη να μπει στη ψηφοφορία.

Νίκη για τους Κόκκινους

Οι Διάσημοι κατάφεραν το βράδυ της Κυριακής και βγήκαν αλώβητοι με τους οι Μπλε να οδηγούνται στο Συμβούλιο βγάζοντας για 23η φορά στον τάκο, τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας νικήτρια αναδείχθηκε και πάλι η Κόκκινη ομάδα.

Ψηφοφορία... «ναυάγιο»

Οι Μαχητές, έπρεπε να επιλέξουν στη συνέχεια τους νέους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Η κάλπη δεν έβγαλε δύο ονόματα όπως περίμεναν πολλοί, αλλά τρία!

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα κάνουν... παρέα στον Σπύρο Μαρτίκα είναι η Ρία Κολοβού, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η Ρία ανέφερε πως δεν το περίμενε πως θα βγει ο Γιώργος υποψήφιος γιατί είχαν συμφωνήσει με την μπλε ομάδα να είναι η ίδια κι ο Νίκος Μπάρτζης. Η μία «κούφια» ψήφος, όπως σχολίασε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, δεν είχε τελικά τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τους Μαχητές του Survivor.

Σχετικές ειδήσεις