παρουσιαστές νέα σεζόν
MEDIA

Μεταγραφές και αναμονές στην τηλεοπτική αρένα – Πρόσωπα που συζητιούνται

Καζάνι που βράζει θυμίζει η TV με τις μετακινήσεις προσώπων να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Μία ανάσα πριν την ολοκλήρωση της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τα «αίματα» έχουν ανάψει και οι μεταγραφές έχουν ξεκινήσει. Κάποιες από αυτές έχουν «κλειδώσει», κάποιες άλλες έχουν ανακοινωθεί, ενώ κάποιες ακόμη αναμένουμε.

Η πιο πρόσφατη αφορά στην Εύα Αντωνοπούλου. Η παρουσιάστρια, έπειτα από 15 χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ, έκλεισε την πόρτα του Φαλήρου. Συναισθηματικά φορτισμένη εκφώνησε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων, την περασμένη Τετάρτη, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του σταθμού.

Αν και η ίδια δεν έχει μιλήσει ακόμη ανοιχτά για το επόμενο επαγγελματικό βήμα, οι επαφές της Εύας και του Χρήστου Παναγιωτόπουλου έχουν αποφέρει καρπούς με την πρόταση του δεύτερου να αφορά στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN, μία θέση νευραλγικής σημασίας. Πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν έληγε το τότε συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ, είχε ξαναδεχτεί πρόταση από το OPEN την οποία και είχε απορρίψει. Τώρα όμως έχει έρθει η ώρα για το μεγάλο βήμα.

Εύα Αντωνοπούλου
Εύα Αντωνοπούλου

Την ώρα που η Εύα αποχωρεί, δύο πρόσωπα ετοιμάζονται να περάσουν το κατώφλι του ΣΚΑΪ. «Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του καναλιού για τον Μάρκο.

Πρόκειται για ένα άτομο που το κανάλι θέλει να αξιοποιήσει πιθανότατα σε περισσότερα από ένα πρότζεκτ, αφού θα βρεθεί στο τιμόνι του τηλεπαιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά.

Μάρκος Σεφερλής
Μάρκος Σεφερλής

Η μεταγραφική περίοδος για τον σταθμό του Φαλήρου συνεχίζεται, όμως, και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για τον Χρήστο Φερεντίνο.

Ο παρουσιαστής, που μέχρι τώρα βρίσκεται στον ALPHA, θα μετακινηθεί την επόμενη χρονιά, καθώς το κανάλι έχει πάρει τα δικαιώματα από τηλεπαιχνίδια στα οποία ο παρουσιαστής είναι μετρ.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Ο Μονομάχος» - ένα φορμάτ στο οποίο επενδύει πολύ ο ΣΚΑΪ. Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει και υπόσχεται δυναμικές, γνωστικές μονομαχίες. Ένας διαγωνιζόμενος παίζει εναντίον 100 αντιπάλων, οι οποίοι αποκαλούνται «The Mob». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που τίθενται ταυτόχρονα και σε εκείνον αλλά και στους 100. Αν ο Μονομάχος ή κάποιο μέλος του Mob δώσει λάθος απάντηση, αποκλείεται από το παιχνίδι. Όσα περισσότερα μέλη του Mob αποκλείσει ο Μονομάχος, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει. Στόχος είναι ο «παίκτης - Μονομάχος» να αποκλείσει κάθε μέλος του «Mob» και να μείνει μοναδικός νικητής, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ ή το μέγιστο ποσό που μπορεί να καταφέρει!

Χρήστος Φερεντίνος
Χρήστος Φερεντίνος

Στην αναμονή…

Δεν είναι λίγοι οι παρουσιαστές που όχι μόνο δεν έχουν «κλειδώσει» για το τι θα κάνουν, αλλά έχουν στην αναμονή καναλάρχες και διευθυντές παραγωγών.

Ένας από αυτούς ο Νίκος Μουτσινάς. «Δεν θέλω καθόλου, αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω. Έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση αρχικά και κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός και αν δεν μου το έχουν πει και κάνω το βλάκα αυτή τη στιγμή. Συνήθως δεν μιλάω, αλλά τώρα θα μιλήσω. Δεν ισχύει καθόλου. Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου. Σας έχω όλους τακτοποιημένους, σας έχω γράψει από ένα εξοχικό, να καθίσετε και να περάσετε τη ζωή σας σαν άνθρωποι», ανέφερε με χιούμορ ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι».

«Αποφάσισα ότι φέτος θα σταματήσω να κάνω δική μου εκπομπή. Πολύ πιθανό, ένα 80-90% να μείνω και εκτός τηλεόρασης. Είναι μία δική μου απόφαση που δεν νιώθω ότι πρέπει να την επικοινωνήσω», πρόσθεσε.

Αν και τα δημοσιεύματα είναι πολλά, ο Νίκος δεν έχει αποφασίσει τι ακριβώς θέλει. Άνθρωποι από το περιβάλλον του επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται να βρεθεί με δική του εκπομπή, ίσως ωστόσο σκεφτόταν κάποια συμμετοχή σε σόου.

Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά


Από τις πρωταγωνίστριες του τελευταίου διαστήματος είναι η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια, έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας στο STAR, κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική της πορεία.

«Ήταν μία πολύπλοκη χρονιά επαγγελματικά και συναισθηματικά… Μερικές φορές τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Γίνονται τα ραντεβού, μιλάς, ζητάς και καταλήγεις κάπου. Θέλω να τονίσω ότι δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, δεν υπήρχε κλίμα άσχημο και επιθετικό. Είναι άδικο και για εμένα και για το κανάλι και για τη συνεργασία μας που είμαι επτά χρόνια. Ήταν μία επιτυχημένη και όμορφη συνεργασία», δήλωνε ανακοινώνοντας την απόφασή της.

Από εκείνη τη στιγμή δεν έχει θελήσει να μιλήσει για τα σχέδιά της. Η Βίκυ επιθυμεί, αρχικά, να χαλαρώσει και μετέπειτα να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Άλλωστε, οι προτάσεις και τα τηλεφωνήματα που έχει δεχτεί δεν είναι λίγα αφού θεωρείται ένα πρόσωπο δυνατό στους τηλεοπτικούς στίβους μάχης.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


Τη λίστα, με τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν, συμπληρώνουν η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τα ονόματα των δύο κυριών, που αποφάσισαν να κάνουν ένα βήμα πίσω στην τηλεοπτική τους πορεία για να αφιερωθούν στο ταξίδι της μητρότητας, έχουν πέσει στο τραπέζι στελεχών και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι.

Ιωάννα Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου




Διαβάστε επίσης

Εύα Αντωνοπούλου: Τι τηλεθέαση έκανε το τελευταίο της δελτίο στον ΣΚΑΪ

Έκτορας Μποτρίνι: Επιβεβαίωσε ότι θα είναι στον ΣΚΑΪ με τον Μάρκο Σεφερλή

Βίκυ Καγιά: Παραδέχτηκε on camera την αποχώρησή της από το STAR – Τα κανάλια που την πολιορκούν

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ