MEDIA

J2US: Η δυναμική επιστροφή του Γιάννη Παπαμιχαήλ και η έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη

J2US: Η δυναμική επιστροφή του Γιάννη Παπαμιχαήλ και η έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη

J2US: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη επέστρεψαν δυναμικά στο μουσικό σόου

Τα είχε όλα το 13ο live του J2US, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη που για ακόμα ένα Σάββατο έβαλε τα δυνατά του και οργάνωσε ένα μεγάλο μουσικό πάρτυ.

Μία είσοδος και μία επιστροφή μονοπώλησαν τη συζήτηση καθώς ανακοινώθηκε η είσοδος της Καλομοίρας ως νέα coach της Λουίζας Πυριόχου, ενώ επέστρεψε και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με την coach του Ειρήνη Μερκούρη, οι οποίοι το προηγούμενο Σάββατο δεν διαγωνίστηκαν, καθώς δεν εμφανίστηκαν στις πρόβες που έπρεπε να κάνουν για το live.

«Ξέρω ότι τώρα περιμένετε να βγει η Ειρήνη Μερκούρη με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, δυστυχώς όμως, για προσωπικούς λόγους ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν παρευρέθηκε σε καμία πρόβα αυτής της εβδομάδας και γι'αυτό το λόγο ο Γιάννης με την Ειρήνη δεν μπορούν να διαγωνιστούν σήμερα. Αυτά λέει η Βίβλος, αυτά λέει το BBC, αυτά λέμε κι εμείς», είχε πει χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης ανακοινώνοντας την απουσία του ζευγαριού από τον διαγωνισμό.

Παρολαυτά, το ζευγάρι απόψε επέστρεψε και μάλιστα έκανε την παρουσία του αισθητή καθώς διαγωνίστηκε με ένα ομολογουμένως δύσκολο κομμάτι και μάλιστα στα Αγγλικά, με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ ωστόσο να δηλώνει ότι νοιώθει πιο άνετα να τραγουδάει στα Αγγλικά.

Η επιστροφή τους συνοδεύτηκε από μία μεγάλη έκπληξη από πλευράς της εκπομπής, καθώς στη σκηνή έφτασε μία τούρτα για τα γενέθλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ, με το πλατό να του τραγουδάει, ενώ προβλήθηκαν και κάποιες φωτογραφίες με τους γονείς του, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ, από τότε που ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ήταν παιδί.