MEDIA

«Ναυάγιο»: Μεγάλη έκπληξη οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του MEGA

«Ναυάγιο»: Μεγάλη έκπληξη οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του MEGA

Το «Ναυάγιο» είναι από τις πολυαναμενόμενες σειρές του καναλιού για την επόμενη χρονιά

Το MEGA ετοιμάζει το νέο του πρόγραμμα για την επόμενη χρονιά, με τη μυθοπλασία να αποτελεί βασικό κομμάτι. Μία από τις καινούργιες σειρές θα φέρει τον τίτλο «Ναυάγιο» και πρόκειται για τη μεταφορά του βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη που έχει υπογράψει και τον «Σασμό».

Η Δανάη Μπάρκα, μέσα από την εκπομπή της στον σταθμό, έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη: «Θέλω να σας πω κάτι. Έχω αρχίσει και κυκλοφορώ στα θεατράκι μου, συναντώ τον κόσμο μου, μαθαίνω τις πληροφορίες μου, δεν προδίδω ποτέ κόσμο, αλλά επειδή αυτό μου το είπανε χθες, είπα ότι ακούστε, έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό για πάρα πολλά, αλλά αυτό θα το πω. Θα το πω γιατί πρώτον θα είναι ένα θέμα που από του χρόνου θα μας απασχολήσει πάρα πολύ -θα κλάψουμε, θα ταξιδέψουμε, θα σοκαριστούμε, θα μάθουμε-, δεύτερον γιατί μιλάμε για δύο πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα και τρίτον μιλάμε για το MEGA μας και το παίρνω επάνω μου.

Έχω κι εγώ τηλεοπτικό ρεπορτάζ μέσω του θεάτρου και θέλω να αποκαλύψω ότι του χρόνου περιμένουμε πάρα πολλές εντυπωσιακές σειρές και η μυθοπλασία θα γράψει ιστορία άλλη μια φορά. Η νέα υπερπαραγωγή μας που έρχεται εδώ, είναι το Ναυάγιο. Τώρα ανακοινώνεται για πρώτη φορά ότι από πληροφορίες μου χθεσινοβραδινές ότι το δίδυμο που θα μας απασχολήσει πολύ, είναι ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αναστασία Παντούση», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Η Αναστασία Παντούση πρωταγωνίστησε στο «Κόκκινο Ποτάμι», ενώ ο Γιάννης Στάνκογλου φέτος καθηλώνει στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Όσον αφορά στην υπόθεση της σειράς «Ναυάγιο», σύμφωνα με τη σύνοψη του βιβλίου αναφέρεται: «8/12/1966, Φαλκονέρα, ώρα 02:06. SOS από Ηράκλειον. Στίγμα μας: 36° 52´ B., 24° 08´ A. Βυθιζόμαστε! Ο ασύρματος του πλοίου σιγεί, όπως και οι φωνές των επιβατών. Η Ειρήνη με τον Απόστολο, που ξεκίνησαν για το ταξίδι της ζωής τους, τώρα παλεύουν να τη σώσουν. Η μάχη με τον ασύμμετρο εχθρό είναι μεγάλη και άνιση. Ποιος θα σωθεί; Ποιος θα χαθεί;

Σύγχρονη εποχή… Η Άρτεμις, τρεις μέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, ανακαλύπτει μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ναυάγιο του «Ηράκλειον». Η γυναίκα που αντικρίζει στην κυκλωμένη φωτογραφία τής θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Δίχως να το γνωρίζει, κρατά ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της».