MEDIA

Survivor: Παίκτης του ριάλιτι αποκαλύπτει - «Έχω το προαίσθημα ότι θα το πάρει ο...»

Survivor: Παίκτης του ριάλιτι αποκαλύπτει - «Έχω το προαίσθημα ότι θα το πάρει ο...»

Survivor All Star: Η εκτίμηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή 

Στο πλατό του ΣΚΑΪ και της εκπομπής «Πρωινό Μας» βρέθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, την Τετάρτη. Η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της και απάντησε σε όλα.

«Για δεύτερη χρονιά καλά πήγε, ήθελα να νικήσω αλλά δεν πειράζει, δεν είμαι αχάριστη. Κέρδισα πολλά. Δεν έχω δει καθόλου επεισόδιο, δεν με ενδιαφέρει. Ούτε Twitter έχω, από εκπομπές έχω δει πολύ λίγα πράγματα. Το παιχνίδι τελείωσε, η ζωή προχωράει και συνεχίζει. Δέχομαι αγάπη από τον κόσμο που με συναντά έξω, καμία σχέση με πέρσι. Μου έλεγαν ότι εγώ έπρεπε να κερδίσω. Οι φαν μου είναι σαν μια οικογένεια», ανέφερε αρχικά.

Για τον Νίκο Μπάρτζη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε ότι έχει την εντύπωση ότι θα νικήσει αυτός.

Και πρόσθεσε: «Με τον Νίκο όταν μας χώρισαν στις ομάδες, στην αρχή ήταν λίγο περίεργος. Ξέκοψε λίγο και όταν πήγα εκεί δεν με πλησίασε ποτέ ή να μου πει κάτι. Δεν έκατσα πολύ να ασχοληθώ. Μετά έκανε πράγματα που δεν μου άρεσαν και με ενοχλούσαν. Δεν έχει τον τρόπο να εκφραστεί σωστά, δεν είναι κακό παιδί».

Αναφορικά με τον Σάκη και την Μαριαλένα, υποστήριξε: «Τι να πρωτοσχολιάσω… Τα παιδιά φτάσανε τετράδα. Ο ένας με την αξία του και η Μαριαλένα με την αξία του άλλου. Δεν την ψήφισαν γιατί φοβόντουσαν τον Σάκη».