MEDIA

Τα σόου που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για την επόμενη χρονιά - H μεγάλη επιστροφή αγαπημένου πρότζεκτ

Τα σόου που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για την επόμενη χρονιά - H μεγάλη επιστροφή αγαπημένου πρότζεκτ

Το κανάλι του Αμαρουσίου επενδύει, μεταξύ άλλων, σε γνώριμα πρότζεκτ τη νέα σεζόν

Τα σόου του ΑΝΤ1, για την επόμενη χρονιά, έχουν «κλειδώσει». Με τρία «χαρτιά» θα πορευτεί το κανάλι, στην prime time, εκτός φυσικά από τη μυθοπλασία.

Συγκεκριμένα, μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000 ευρώ, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, το «Dragons’ Den Greece» επιστρέφει για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Στα νέα επεισόδια, έξι κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές θα αποτελούν την ομάδα των Dragons: Ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή, ενώ προστίθενται και δύο νέα πρόσωπα, οι: Demetrios Mallios και Τάσος Οικονόμου. Όλοι τους είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους Έλληνες επιχειρηματίες και να τους δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου, θα προβληθεί και ο δεύτερος κύκλος του πρότζεκτ «Οι Προδότες». «Οι προδότες», που τόσο αγαπήσαμε, μας αποχαιρέτησαν για φέτος με 1.011.216 τηλεθεατές να παρακολουθούν το τελευταίο τους επεισόδιο! Είστε έτοιμοι για την επόμενη σεζόν; Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον δεύτερο κύκλο του πρώτου παιχνιδιού στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, έχουν ήδη ξεκινήσει! Μπορείς να αναγνωρίζεις το ψέμα; Μπορείς να ξεγελάσεις τον διπλανό σου; Είσαι ικανός να επικρατήσεις στο παιχνίδι της εξαπάτησης; Τότε… δήλωσε συμμετοχή και ετοιμάσου να μπεις στο συναρπαστικό κόσμο των Προδοτών για να διεκδικήσεις μέχρι και 100.000 ευρώ», αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση μετά το τέλος της πρώτης σεζόν με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Η μεγάλη επιστροφή, όμως, είναι το «Your Face Sounds Familiar». Το σόου, που συνδέθηκε άμεσα με τη Μαρία Μπεκατώρου και θέλει επωνύμους να ανεβαίνουν στο stage και να ερμηνεύουν κομμάτια καθώς μιμούνται καλλιτέχνες, «ξαναχτυπά». Το «YFSL» θα προβληθεί το δεύτερο μισό της σεζόν, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για την παρουσίαση.