MEDIA

Action 24: Έρχεται το νέο πρόγραμμα - Πότε κάνουν πρεμιέρα οι εκπομπές

ACTION

Αέρας ανανέωσης πνέει στο Action 24

Η αντίστροφη μέτρηση για τις πρεμιέρες των ενημερωτικών εκπομπών στο Action
24 έχει ξεκινήσει και τα πρώτα τρέιλερ βρίσκονται ήδη στον αέρα.

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου το ανανεωμένο πρόγραμμα θα κάνει την πρώτη του επίσημη και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς τα στελέχη και όλο το δυναμικό του καναλιού στοχεύουν στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση επτά μέρες την εβδομάδα, από το πρωί έως το βράδυ.

Στις 06.00, την πρώτη καλημέρα θα λένε ο Γιώργος Κακούσης και η Άννα Λιβαθινού με το μαγκαζίνο «Πρωινή ζώνη». Μεταφέροντας όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις, το ενημερωτικό δίδυμο θα δίνει το στίγμα της επικαιρότητας.

Ο Νίκος Υποφάντης και η Ντόρα Κουτροκόη θα παίρνουν τη σκυτάλη, στις 10.00, και θα βρίσκονται στο τιμόνι του «Action Τώρα». Για τρεις ώρες θα μεταφέρουν τις εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο καθώς και όλα τα γεγονότα γύρω από την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία.

Πιστό στο ραντεβού του με το κοινό θα είναι και το βραδινό talk show «Πίσω από τις γραμμές», με τους Γιώργο Πιέρρο, Ελένη Καλογεροπούλου και Δημήτρη Τάκη. Κάθε βράδυ, στις 22.00, θα κάνουν συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της πολιτικής ενώ θα ασχολούνται έντονα με το παρασκήνιο.

Τα Σαββατοκύριακα, δράση αναλαμβάνουν ο Γιώργος Παγάνης και η Μιλένα Ηλιοπούλου, που έρχονται από το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 07.00. Η εκπομπή θα ονομάζεται «Action Σαββατοκύριακο» και θα βγαίνει ζωντανά στον αέρα με επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους πολίτες σε Ελλάδα και εξωτερικό.