MEDIA

Σάντρα Βουτσά: «Όταν θύμωνε ο πατέρας μου τρέμανε όλοι - Ήταν πολύ αυστηρός»

Σάντρα Βουτσά: «Όταν θύμωνε ο πατέρας μου τρέμανε όλοι - Ήταν πολύ αυστηρός»

«Μια φορά τον είχα πάει σε ένα γύρισμα και τσακωνόμασταν στο δρόμο. Μας άκουσε όλη η Κηφισίας», αποκαλύπτει η κόρη του Κώστα Βουτσά

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Σάντρα Βουτσά και μίλησε για τις σχέσεις τις με τον πατέρα της και αείμνηστο ηθοποιό, Κώστα Βουτσά.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο θρυλικός ηθοποιός ήταν πάντα πρόθυμος και σωστός στις υποχρεώσεις του, ωστόσο όταν θύμωνε ξεσπούσε άγρια.

«Όταν θύμωνα τρέμανε όλοι. Ήταν πολύ δουλευταράς, πολύ τελειομανής στη δουλειά, επαγγελματίας. Στην πρόβα πήγαινε πρώτος απ’όλους και έφευγε τελευταίος, πάντα διαβασμένος και γενικότερα έτσι ήταν σαν άνθρωπος», ανέφερε αρχικά η Σάντρα Βουτσά για τον πατέρα της.

Έπειτα μίλησε για τις στιγμές έντασεις μεταξύ τους: «Ήταν πολύ αυστηρός πατέρας. Και επειδή εγώ δεν τα… σήκωνα, επειδή μοιάζαμε πολύ σαν χαρακτήρες και δεν σήκωνα πολλά πολλά, τσακωνόμασταν συνέχεια, πολύ τσακωμό όμως», είπε η Σάντρα Βουτσά.

Και θυμήθηκε έναν από τους πιο έντονους τσακωμούς τους: «Μια φορά τον είχα πάει σε ένα γύρισμα και τσακωνόμασταν στο δρόμο. Μας άκουσε όλη η Κηφισίας, γινόταν σφαγή, αλλά μετά όμως τα βρίσκαμε», είπε η Σάντρα Βουτσά για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά.