MEDIA

Φάρμα: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες - Δείτε το νέο τρέιλερ

Φάρμα: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες - Δείτε το νέο τρέιλερ

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για τη «Φάρμα» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να καλωσορίζει τους παίκτες και να δίνει την έναρξη του παιχνιδιού!

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, κάνει πρεμιέρα η «Φάρμα» στο STAR. Ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση από την οθόνη του καναλιού της Κηφισιάς, με εντελώς ανανεωμένη και σύγχρονη προσέγγιση.

Το απόγευμα της Πέμπτης κυκλοφόρησε και το νέο τρέιλερ για το παιχνίδι του STAR μ τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να υποδέχεται τους παίκτες στον χώρο που θα μένουν για τους επόμενους μήνες.

Μέσα σε λίγα λεπτά παρουσιάζονται οι πρώτες στιγμές των διαγωνιζόμενων στο νέο τους «σπίτι» όπου εκεί θα έχουν να αντιμετωπίσουν διάφορες προκλήσεις, όπως η φροντίδα των ζώων, η καλλιέργεια γης, η σκληρή δουλειά κ.α. Ταυτόχρονα, όμως, γοητεύονται από τη δύναμη και τη γενναιοδωρία της φύσης, που πάντα επιστρέφει απλόχερα την αγάπη που της προσφέρεις.

Νικητής, τόσο στο παιχνίδι όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να εναρμονιστεί βαθιά και ειλικρινά με τους νόμους της φύσης.

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες;