MEDIA

Φάρμα: «Αυτή θα είναι η τελευταία σου μέρα στο παιχνίδι», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Φάρμα: «Αυτή θα είναι η τελευταία σου μέρα στο παιχνίδι», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Φάρμα: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνάντησε τους παίκτες λίγο πριν τη νέα δοκιμασία, μεταφέροντας την απόφαση των γιατρών για τον Άγγελο Σουλιώτη μετά τον τραυματισμό στο χέρι του.

Με μια αποχώρηση ξεκίνησε το νέο επεισόδιο της Φάρμας το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνάντησε τους παίκτες λίγο πριν τη νέα δοκιμασία, μεταφέροντας την απόφαση των γιατρών για τον Άγγελο Σουλιώτη μετά τον τραυματισμό στο χέρι του.

«Ενημερωθήκαμε από τον γιατρό ότι η κατάσταση του χεριού δεν βοηθάει καθόλου. Δεν είναι θέμα ξεκούρασης. Δυστυχώς η συνέχεια του Άγγελου στη Φάρμα λόγω του τραυματισμού του θα τον κάνει να μην μπορεί να συμμετέχει στις δοκιμασίες. Προτεραιότητα είναι η δική σου η υγεία και η σωματική σου ακεραιότητα», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Αυτή θα είναι και η τελευταία σου ημέρα στη Φάρμα», του είπε.

«Ήταν ένα όμορφο και μοναδικό ταξίδι. Δεν τα βάζω κάτω, θα φτιάξω το χέρι μου, θα προπονηθώ περισσότερο και μπορεί να με δείτε και στην επόμενη Φάρμα», ήταν η πρώτη αντίδραση του Άγγελου Σουλιώτη στην ανακοίνωση της αποχώρησής του.