MEDIA

Φάρμα: «Έχει πολύ αίμα» - Δοκιμασία αποχώρησης με σοκαριστικό ατύχημα για τη Νάσια

Φάρμα: «Έχει πολύ αίμα» - Δοκιμασία αποχώρησης με σοκαριστικό ατύχημα για τη Νάσια

Μια γυναικεία μονομαχία παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές της Φάρμας.

Η Νάσια κι η Πηνελόπη αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι με την Πηνελόπη να προηγείται.

Τη στιγμή της δοκιμασίας με τα καρφιά, που ταλαιπώρησε πολύ τις διαγωνιζόμενες, τη στιγμή που η Πηνελόπη κάρφωσε το τελευταίο καρφί, το χέρι της Νάσιας άρχισε να τρέχει πολύ αίμα, με τους διασώστες να τρέχουν να τη βοηθήσουν.

Ο Σπύρος έτρεξε να της συμπαρασταθεί, κι εκτάκτως αποφασίστηκε η παίκτρια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι συμπαίκτες της ήταν σοκαρισμένοι με την εξέλιξη αυτή.

«Δεν καταλαβαίνεις πόσο πονούσα. Το χέρι μου καίει», έλεγε η Νάσια κλαίγοντας στον Σπύρο που είχε πάει μαζί της. «Θέλω να σταματήσει να πονάει, μου έχει βγει η ψυχή!», συμπλήρωσε.

Αμέσως μετά την επιστροφή της παίκτριας από το νοσοκομείο, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν ξανά στον στάβλο όπου γίνονται οι μονομαχίες με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τους κάνει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση.

«Δύο πόντους έχει η Πηνελόπη, κανέναν δεν κατάφερε να πάρει η Νάσια. Η Νάσια θα μπορούσε να καλέσει κάποιον από τον εξώστη να την αντικαταστήσει στην επόμενη δοκιμασία. Σε περίπτωση που κέρδιζε θα έπρεπε στη συνέχεια να αγωνιστεί, πράγμα που δεν μπορεί να συμβεί, μας το απαγόρεψε ο γιατρός και μας είπε ότι θέλει φροντίδα μέχρι η Νάσια να νιώσει έτοιμη. Για εμάς το πιο δίκαιο είναι να παραμείνετε κι οι δύο στη Φάρμα, να μην έχουμε αποχώρηση από αυτήν τη δοκιμασία», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τους συμπαίκτες τους να χειροκροτούν.

«Το θεωρώ δίκαιο δεν ήθελα να φύγει έτσι η Νάσια, τη θεωρώ μια δυνατή παίκτρια», δήλωσε στη συνέχεια η Πηνελόπη.