ηθοποιοί σε σειρες
Πηγή: Αρχείο Newsbomb.gr
MEDIA

Οι ωραίοι πρωταγωνιστές των σειρών της TV - 6 άντρες που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας

Οι ηθοποιοί που κάνουν αισθητή την παρουσία τους, κάθε βράδυ, στην TV και αποθεώνονται

Τα ονόματά τους απασχολούν πολύ τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ταλαντούχοι ηθοποιοί και πρωταγωνιστές σε μεγάλες παραγωγές μυθοπλασίας, συνάμα μυστηριώδεις και γοητευτικοί, κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις ερμηνείες και τη γοητεία τους.

Μιχάλης Σαράντης

Μπορεί να απέχει από τα πρότυπα της κλασικής ομορφιάς (αν υποθέσουμε ότι υπάρχει), όμως ο τόνος της φωνής του, το μυστηριώδες βλέμμα του, η γοητεία και η ευγένειά του, αποτελούν ένα κράμα που τον κάνουν μοναδικό.

Ο Κίτσος της σειράς «Οι Πανθέοι» δεν κερδίζει μόνο την καρδιά της Μάρμως αλλά και των θαυμαστριών του που υποκλίνονται στο ταλέντο του. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, με ενδιαφέρουσα πορεία στον χώρο του θεάτρου και ρόλους που αποθεώθηκαν όπως εκείνος στον Αίαντα του Σοφοκλή, το 2015 τιμήθηκε με το θεατρικό Βραβείο Χορν για την ερμηνεία του Νότη Σερδάρη στη Φλαντρώ του Παντελή Χορν και του αγγελιοφόρου στον Ιππόλυτο του Ευριπίδη.

Μιχάλης Σαράντης

Τηλεοπτικά, πάντα προσεκτικός στις επιλογές του, συστήθηκε και ξεχώρισε μέσα από αυτοτελή επεισόδια των σειρών «10η εντολή» και «Ου φονεύσεις», ενώ την περσινή χρονιά έδειξε την χιουμοριστική πλευρά του εαυτού του στα «Νούμερα» της ΕΡΤ. Η επαγγελματική του επιτυχία, όμως, πλέον έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς απόλυτη προτεραιότητα είναι η προσωπική ηρεμία και ευτυχία.

Έχοντας περάσει δύσκολα στο παρελθόν με την απώλεια των γονιών του, πλέον χαμογελά πλατιά αγκαλιά με τη γυναίκα του Μαίρη Μηνά και την κόρη τους. «Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω πλέον είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και τη γυναίκα μου. Πλέω σε πελάγη ευτυχίας που έχω την ιδιότητα του πατέρα. Νομίζω φαίνεται στο πρόσωπό μου», έχει παραδεχτεί.

Αναστάσης Ροϊλός

Φέτος συστήνεται ως Αντρέϊ Σιντόροφ λόγω της σειράς «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 και προκαλεί φρενίτιδα στο Twitter με κάθε του σκηνή (ιδιαίτερα με εκείνες στις οποίες εμφανίζεται γυμνός).

Ο Αναστάσης Ροϊλός στο μυαλό πολλών θα συνεχίσει να είναι ο Νικηφόρος Σεβαστός της παραγωγής «Άγριες Μέλισσες», καθώς από την εν λόγω σειρά καταξιώθηκε. Παρά το έντονο κύμα αγάπης και το τσουνάμι… αναγνωρισιμότητας (ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται), έχει αποφασίσει να μην απασχολεί με την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του όσο κι αν το όνομά του πρωταγωνιστούσε σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε love story με τη συνάδελφό του Εριέττα Μανούρη. Παραμένει προσηλωμένος στο στόχο του, τη δουλειά του, το θέατρο και τον κινηματογράφο, την πορεία του στην TV, κρύβοντας διάφορους άσους που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει.

Όπως το ότι έκανε σπουδές στην υποκριτική στο Τμήμα Θεάτρου στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από την οποία αποφοίτησε με άριστα, και πως, λίγο πριν τις «Μέλισσες», ετοιμαζόταν να πάει να συναντήσει τη SCOT, την ομάδα του κορυφαίου Ιάπωνα σκηνοθέτη Ταντάσι Σουζούκι, με την προοπτική να ενταχθεί σε αυτήν και να συνεχίσει την υποκριτική του πορεία στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Γιώργος Χρυσοστόμου

Σκεφτόταν να γίνει παπάς, αργότερα δούλεψε σε φαρμακείο αλλά και ως κλόουν. Για το καλό του κοινού, όμως, ο Γιώργος Χρυσοστόμου έγινε ηθοποιός και, μάλιστα, ένας από τους καλύτερους της γενιάς του, κάτι που αποδεικνύει και φέτος στο «Ναυάγιο» ως Απόστολος!

Γνωστός μέσα από του ρόλους στις σειρές «S1ngles 2» και «L.A.P.D.», κέρδισε το 2014 το Βραβείο Χορν για τη ερμηνεία του στη θεατρική παράσταση Mistero Buffo. Παραστάσεις, παραγωγές μυθοπλασίας, διαδέχονταν η μία την άλλη και εκείνος, χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια, έβλεπε τις μετοχές του να απογειώνονται αδιαφορώντας για ο,τιδήποτε δεν σχετιζόταν με την τέχνη του.

Αν και στη ζωή του δεν ήρθαν όλα ρόδινα, δεν τα παράτησε ποτέ. «Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω και κράτησε μία δεκαετία του να είμαι ζορισμένος οικονομικά. Μου ήρθαν κάποια λεφτά και δεν τα διαχειρίστηκα σωστά. Τώρα είναι όλα πληρωμένα, δεν χρωστάω σε άνθρωπο ή τράπεζα. Είμαστε η γενιά που τότε λέγανε να πάρουμε δάνειο αλλά η τράπεζα ήξερε τι θα γίνει 25 χρόνια μετά. Δεν μπήκα στην παγίδα του δανείου και βλέπω κόσμο να τρέχει. Εγώ ήθελα να κάνω δουλειές που μου αρέσουν. Χρηματιστήριο δεν έχω παίξει ποτέ αλλά είχα καλή διαίσθηση και ήμουν σίγουρος πώς κάποιο λάκκο θα είχε», δήλωσε. Όσον αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση, έχει παραδεχτεί: «Δεν υπήρξα ποτέ το “καμάκι” της Ρόδου...Δεν κόλλησα καθόλου με την όλη φάση, ούτε η παρέα μου το είχε. Δεν εκμεταλλεύτηκα την εξωτερική μου εμφάνιση και δεν πήγαινα για τσάρκα. Όσο οι άλλοι κοιτούσαν τον τουρισμό, εμένα η ζωή μου ήταν στη “μυρωδιά” του θεάτρου. Στο σχολείο ήμουν λίγο ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Δεν ψηφίστηκα ποτέ πρόεδρος του 15μελούς και αυτό με πλήγωσε. Αλλά στο θέατρο ένιωθα πολύ μάγκας».

Γιάννης Κουκουράκης

Η φετινή σεζόν τον οδήγησε στην «Παραλία»… της καταξίωσης και της ευτυχίας, αφού ο ρόλος του τον κάνει περισσότερο αγαπητό και του ανοίγει πόρτες ακόμη και στο εξωτερικό.

Ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Βίκος από το περσινό «Μαύρο Ρόδο», ή ο Κωνσταντής των «Άγριων Μελισσών», έχει κατακτήσει την καρδιάς των τηλεθεατών γρήγορα και απλά!

Γεννημένος στα Χανιά το 1983, ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ωστόσο στο τέταρτο έτος αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου πέρασε κι έτσι ξεκίνησαν όλα. Παράλληλα, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, συνεργάστηκε με Έλληνες σχεδιαστές και περπάτησε για τον οίκο Moncler στο εξωτερικό. Η καρδιά του όμως πάντα άνηκε στην τέχνη.

Η πρώτη του εμφάνιση ως ηθοποιός ήταν στον κινηματογράφο το 2005 στην κωμωδία «Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος», το 2006 έκανε μία σύντομη εμφάνιση στη δραματική σειρά «Μωβ-Ροζ» στον ANT1, ενώ το 2008 έπαιξε σε μία ιστορία της σειράς «Σε είδα». Την περίοδο 2008-2009 επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πανταζούδη για έναν από τους βασικούς ρόλους στην κοινωνική σειρά «Χαρά Αγνοείται». Ακολούθησαν ταινίες και παραστάσεις μέχρι που το 2014 βρέθηκε στις «Τρίχες» στο ANT1. Το 2015 εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του τρίτου κύκλου της καθημερινής σειράς του ANT1 «Μπρούσκο» και λίγο καιρό αργότερα, το 2019, ήρθε η μεγάλη αναγνώριση μέσα από τις «Μέλισσες».

Στην προσωπική του ζωή είναι χαμηλών τόνων, στοιχείο που αποδεικνύεται και από το ότι δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τις σχέσεις του. Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι δεν έχει απωθημένα, λέγοντας: «Τα περισσότερα πράγματα που είχα στο μυαλό μου μέχρι σήμερα που μιλάμε και ήθελα να κάνω, τα έκανα. Πάντα το ζητούμενο μου ήταν να έχω μια ζωή γεμάτη εμπειρίες που θα με πήγαιναν παρακάτω…».

Αργύρης Πανταζάρας

Θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, με το καλλιτεχνικό του εκτόπισμα να έχει αναγνωριστεί στο θεατρικό σανίδι παίζοντας σε σπουδαία και κλασικά έργα.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, που πρωταγωνιστεί στην υπερπαραγωγή του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών», δεν χρειάζεται συστάσεις. Αντισυμβατικός σταρ που δεν λατρεύει τις φανφάρες αλλά προτιμά να εκφράζεται μέσα από την Τέχνη, μετρά διακρίσεις όπως το Βραβείο «Χορν» το 2016. Ακόμη, όμως, και σε αυτή την περίπτωση, δεν έπραξε τα αναμενόμενα και δώρισε τα χρήματα που συνόδευαν το βραβείο σε αστέγους και μετανάστες.

Στην προσωπική του ζωή είναι ερωτευμένος με τη συνάδελφό του Σίσσυ Τουμάση αποκαλύπτοντας πρόσφατα: «Στην καθημερινότητά μου μου αρέσει να περνάω χρόνο με αγαπημένους ανθρώπους. Να συναντιόμαστε και να περπατάμε. Δεν διαβάζω τι γράφεται για μένα στα sites, αλλά ενημερώνομαι. Όσο ο κόσμος δεν διακόπτει τις προσωπικές μου στιγμές, δεν έχω πρόβλημα να μου μιλάνε στον δρόμο». «Στα προσωπικά μου είμαι καλά, δεν με αφορά που ασχολούνται. Δεν κρύβω κάτι. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει», κατέληξε.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων τα «Δίδυμα Φεγγάρια», «Το Τατουάζ», «Έρωτας Μετά», «Αγγελική».

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι από τους πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης που βλέπει τις μετοχές του να απογειώνονται… και όχι τυχαία! Το δικό του story ζωής έχει πολλές ανατροπές, εκπλήξεις και δύσκολες στιγμές που τον έκαναν, όμως, αυτό που είναι σήμερα.

Γεννημένος το 1986 στην Αθήνα, τελειώνοντας το σχολείο, σπούδασε marketing και διοίκηση επιχειρήσεων. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του εργάστηκε σε διαφημιστική εταιρεία, ωστόσο σε ηλικία 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου και αποφοίτησε το 2013 ξεκινώντας την πορεία του σε θέατρο και τηλεόραση. Έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση τον Μάρτιο του 2015 στο επεισόδιο «Το δώρο» της αστυνομικής σειράς του ALPHA, «10η εντολή». Ακολούθησαν ρόλοι σε επιτυχημένες παραγωγές μυθοπλασίας και, από την περσινή σεζόν, ο επαγγελματικός του δρόμος τον οδήγησε στον ΑΝΤ1 και στο σίριαλ «Παγιδευμένοι» ως Δημήτρης Μαρκέτος.

Στη ζωή του, δεν ήταν όλα εύκολα. Όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του: «Έχω κάνει πολλές δουλειές πριν από τη σχολή, έχω δουλέψει νύχτα, έχω δουλέψει ως βοηθός ηλεκτρολόγου με απόλυτη αποτυχία. Μέχρι τα 22 μου έκανα 2-3 μεγάλες κραιπάλες, είχα μπει και στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Εξαιτίας ενός λάθους της νοσοκόμας σχεδόν έπεσα σε κώμα».

Για την προσωπική του ζωή, με την οποία ασχολείται ο γυναικείος πληθυσμός, έχει αναφέρει: «Μου αρέσει το να είμαι σε σχέσεις. Έχω κάνει δύο μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου -αυτές ήταν και οι δύο μεγάλοι μου έρωτες – η πρώτη διήρκεσε πεντέμισι χρόνια, η δεύτερη δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο πράγμα οι σχέσεις, αλλά το παλεύω. Πάντα θα το παλεύω! Άλλες σε κάνουν καλύτερο, άλλες χειρότερο άνθρωπο».

Διαβάστε επίσης

Ο Νίκος Γκέλια στο Newsbomb.gr: Το «Ναυάγιο», το Netflix και η οικογένεια

Το Newsbomb.gr καλεσμένο στο αρχοντικό των «Πανθέων» - Τα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στο «φως»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου παραλίγο νοσηλευτής - Οι πρώτες βοήθειες και η θεραπευτική ιππασία

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ